Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 19:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ne zganjamo panike
|
|
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 19:28:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Mi jemo vsi od kure, purana pa tja do jajc....
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 19:29:15
|
|
|
|
*pepelka*
|
Perutninskemu mesu se nič neizogibam, saj se s prekuhavanjem ali pečenjem vse uniči in ni nevarnosti za prenos ptičje gripe.Drugače pa dajem telečje meso in pa tudi kakšno ribo.
|
|
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 19:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
V naši familiji še noben ni umrl zaradi piščančjega mesa. Če pa bo, bo pa tisti preživeli fajn živel, ker bo naveliko tožil Perutnino Ptuj
|
|
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 19:43:14
|
|
|
|
Una
|
Če ima meso, ko ga pečeš, kuhaš ali kako drugače pripravljaš, znotraj 70 stopinj, potem se ti ni treba bati ptičje gripe.
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 19:49:49
|
|
|
|
dulcinea
|
Zakaj le? A niso rekli, da če je kuhano oz. pečeno, ne škodi? JAz meso še vedno jem, vse... LP, D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 20:31:04
|
|
|
|
lelaval
|
Mi perutnino tudi še na veliko jemo. Tudi naša 9-mesečnica.
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 20:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Teletina in ribe so poleg perutnine O.K.
|
|
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 21:09:05
|
|
|
|
tinatona
|
Mi še vedno vsi jemo piščančje meso oz. perutnino. Itak ne ješ surovega mesa, virus pa se pri kuhanju (70°C, 15min.) uniči. Tudi jajca jem in to mehko kuhana ali pa pečena. LP Tina
|
|
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 21:55:42
|
|
|
|
KODA
|
Zaenkrat še jemo vsako meso.
< Sporočilo je popravil KODA -- 13.3.2006 21:56:09 >
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 23:10:57
|
|
|
|
anckabancka
|
Vsi jemo vse meso...
|
|
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 13.3.2006 23:56:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
jemo, jemo malo po tistem, ko so v MB odkrili prvega laboda s ptičjo gripo smo bili v MB pri mojih in je naš mulc vprašal babico, ki je za večerjo pripravila pečeno svinjsko kračo, če je kura, ker on piščancev ne je več, ker imajo gripo in kljub velikosti krače ni verjel, da ni kurja in sedaj skoz jemo "svinjsko" in "goveje" meso
|
|
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 14.3.2006 7:57:15
|
|
|
|
soncece24
|
Jana moj ma pri 30tih iste finte kot tvoj pri 9ih trdo kuhano jajce še mu uturim, aviacija pa ne pride v poštev, še piščančje paštete zadnjič ni htel jest - tak da ga futram s testeninami, ker teletina mi je predraga za vsak dan, sam si je kriv, če je tak prestrašen Jaz jem vse, zaupam, da so kure, ki jih prodajajo pregledane, pa itak spečeš, pa ni panike. Če mi je usojeno umret, mi bo pa doma slika na glavo padla, tak da ne zganjam panike.
|
|
RE: ptičja gripa piščanec... 14.3.2006 16:04:54
|
|
|
|
2ursae
|
zgleda, da sem edina, ki komplicira . Mi perutnine ne jemo več. Saj ne rečem, prepečena je čisto varna, sam jo moraš prej narezati, kar pa v bistvu pomeni tipanje trupla. In saj veste, kako se pol tisto surovo meso drži kože in gre za nohte - po mojem ga je nemogoče res temeljito odstraniti z rok. Moj mali ima sicer šele 6 mesecev in mesa še ne dobiva, kaj mu bom pa potem dajala, pa nimam pojma - upam, da bo nevarnost že mimo. Kupujemo piščančje krokete. Vem, da je pohano in zato tudi ne najbolj zdravo, sam si mislim, da, ker traja nekaj časa, da pride iz klavnice na trgovinske police, bi se v tem času že razvedelo, če je v Slo perutnina okužena. Če pa bi jedla perutnino, bi striktno slovensko (sem hotela zadnjič kupit Spar krokete, pa jih nisem, ker je meso s Češke) in je ne bi za noben denar jedla v kitajski restavraciji, kjer je menda možno tudi, da je meso direkt iz Kitajske, ker je tako ceneje. Vsi pa vemo, kakšno je tam stanje s tem.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?