Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet se vam pridružujem-na mojo veliko ža... 16.3.2006 21:04:54
|
|
|
|
Barbk
|
Pilotgirl solzice mi grejo na oči... Bodi močna jutri...Vem, da boli a druge zdaj res ni.Bodi močna, močna za novo pikico, ki si vaju je že izbrala, da nekega lepega dne jo bosta zibala.In ta dan res več ni daleč. Drži se jutri-me bomo s tabo. Samo zate . Barbk
|
|
|
|
RE: Spet se vam pridružujem-na mojo veliko ža... 16.3.2006 21:24:33
|
|
|
|
pilotgirl
|
Hvala vam vsem,tud jast bom mislila na vas v tistih najtežjih minutah mojega življenja.
|
|
|
|
RE: Spet se vam pridružujem-na mojo veliko ža... 17.3.2006 7:18:11
|
|
|
|
NATAŠI
|
pilotgirl, težko je najti besede ki bi te kaj potolažile... želim ti, da se boš pobala in živela z upanjem naprej... da enkrat bo... Mislim nate
|
|
|
|
RE: Spet se vam pridružujem-na mojo veliko ža... 17.3.2006 8:19:43
|
|
|
|
Špelka
|
Draga Pilotgirl! Danes je najtežji dan tvojega življenja doslej. Mislim nate in držim pesti, da bi se vse vsaj čim hitreje odvilo. Naj te pa tolaži misel, da je bolje tako, kot da bi bil otrok vse življenje revež. Pa tudi to, da si še mlada in da vsaj lahko zanosiš. Boš videla, v roku parih mesecev boš ponovno srečka , in to za polnih 9 mesecev!!!! Mislim nate! Špelka
|
|
RE: Spet se vam pridružujem-na mojo veliko ža... 17.3.2006 12:03:17
|
|
|
|
Špela100
|
Pilotgirl, upam, da je vse skupaj že mimo in se začenja novo poglavje v tvojem življenju, nov boj za novo pikico. Bodi močna in pogumna.
|
|
|
|
RE: Spet se vam pridružujem-na mojo veliko ža... 17.3.2006 12:46:58
|
|
|
|
Tia-na
|
Sej ne vem kaj bi rekla/napisala ... Upam in močno stiskam pesti, da bo kmalu za tabo in boš v veselem pričakovanju, ta pikica pa naj kot angelček vse čuva.
|
|
|
|
RE: Spet se vam pridružujem-na mojo veliko ža... 17.3.2006 19:38:24
|
|
|
|
pilotgirl
|
Evo pa je za mano-hvala bogu.Pred pol ure sem se vrnila iz bolnnišnice,kjer je biu pravi pekel,in sem zaenkrat še vredu,vam se pa zahvaljujem za vse.Zlate ste. maja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?