|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pire krompirček za 5 mesečnico
13.3.2006 15:14:59   
Mala Vita
Zanima me, če pri dobrih 5 mesecih že lahko dodam kašno maslo v pire krompirček?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pire krompirček za 5 mesečnico
13.3.2006 15:17:08   
muha1
Jaz sem ji že dala malo masla in tudi malo kisle smetane user posted image

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2006 15:18:59   
CIPRESA
Jaz sem našemu dala tudi malo masla v krompirček tam okrog 6 meseca (mogoče že malo prej se ne spomnim čisto točno) pa zalila z Alpskim mlekom malenkost, da je imel okus in ga hamska še zdaj kot noruser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2006 15:53:07   
petraz
Ja, zakaj pa ne. Tudi kislo smetano lahko daš noter.user posted image

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?