|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uporabni-ki/ce avtosedežev 0+
13.3.2006 14:08:59   
nana 27
Vem, da je tema o nadaljevalnih avtosedežih že spodaj, ampak mene zanima za avtosedeže od 0 do 18kg. Kakšne imate izkušnje z njimi?Katero znamko avtosedeža imate?Kdaj ste dali otroke v te avtosedeže? Za našega fantka imamo trenutno lupinico Bebe Confort Creatis, ki ga že precej utesnjuje in tudi zelo težko ga dobim iz lupinice, čeprav ni oblečen v kombinizon ali jaknico. Lupinica se je glede varnosti zelo dobro obnesla, ampak se mi zdi premajhna. Trakovi, kjer se pripne otroka, so ravno v velikosti otrokovih ramen (gre že malo na tesno). Pri skoraj pet mesecih ima 9 kilogramov in 70cm.  Ne bi ga rada imela obrnjenega naprej, saj se bojim, da bi pri hitrem zaviranju ali nesreči trpel njegov vrat, ampak iščem neko kompromisno rešitev - obrnjen nazaj in malo bolj "komot" položaj, zato se mi zdi, da bi bil dober kompromis, kupiti avtosedež od 0 do 18kg.  Odločam se med Bebe Confortom Iseos in Brevi Grand Prix. Ju priporočate? Že vnaprej hvala za vaše nasvete in izkušnje pa še naprej veliko SONČKA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uporabni-ki/ce avtosedežev 0+
13.3.2006 15:50:53   
Ninica
Mi imamo že od rojstva dalje  Concorda Ultimax, ki je od 0-18 kg, je zelo komot. Do skoraj 7 meseca je gledala nazaj, pa še ven je lahko gledala, ker je dokaj visok, potem smo jo pa obrnili v smer vožnje. Mi smo z njim zelo zadovoljni.

user posted image


user posted image

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uporabni-ki/ce avtosedežev 0+
13.3.2006 16:48:47   
*maja
Mi imamo tudi Cocordovega Ultimaxa in je super sedež.Smo jo pa vozili nazaj obrnjeno do učeraj user posted image  (stara je pa dobrih 8 mescev) in je prav lepo videla čez okno, ker je sedež kar visok.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Uporabni-ki/ce avtosedežev 0+
14.3.2006 12:16:03   
naniplus4
Mi pa že tretjič z velikim veseljem uporabljamo Brevija, ki je fajn, dobro se pritrdi, je pa tudi dovolj velik da ga ni treba koj menjati.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Uporabni-ki/ce avtosedežev 0+
14.3.2006 20:24:41   
nana 27
Vsem, hvala za odgovore!  LP, Nana  

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?