Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vloga za otroški - help prosim 13.3.2006 14:01:28
|
|
|
|
taška30
|
Punce! Jaz sploh ne dobim CSD-ja na telefon, ko pa že dobim, pa mi ena ženska reče da ne ve, ampak se ji zdi da ne?!? Pozabila sem že od lani, kako je bilo. Skratka, do konca marca bom oddala prošnjo za 'podaljšanje' otroškega dodatka. A je dovolj, če oddam le vlogo, kamor vpišem dohodke ali moram dati zraven prilogo (DP-2) Podatki o dohodkih na družinskega člana? Čist sem pozabila. Ampak na sami vlogi, čisto na koncu piše: Priloge (obkrožite): - priloga DP-2... - fotokopijo osebnega računa... (a to moram tudi dati zraven, čeprav je isti kot lani?) Hval, hvala
|
|
|
|
RE: vloga za otroški - help prosim 13.3.2006 14:05:21
|
|
|
|
india
|
Kolikor vem, je potrebno dodati tudi tiste dodatne liste, se pravi DP-2, če je to to..., saj nekje vendar morajo bit vpisani podatki o dohodkih na dr. člana.
|
|
|
|
RE: vloga za otroški - help prosim 13.3.2006 14:08:14
|
|
|
|
Pupica
|
Lej oddaj po pošti, velja ti datum žiga, kar meniš, da moraš dati zraven, v kolikor je vloga nepopolna te bodo že obvestili, tebi pa se šteje, da si vlogo pravočasno oddala. LP
|
|
|
|
RE: vloga za otroški - help prosim 13.3.2006 14:39:26
|
|
|
|
taška30
|
Jaz se vdam! Prekleta birokracija! Blond sem! Na vlogi za otr. dodatek (DP-3) sploh nikjer ne najdem kam naj bi se vpisali podatki moža. Vse kar se tiče zakonca je na prvi strani in sicer ime, priimek ter ali je imel prihodke (obkroži DA/NE). Na ostalih listih je le prostor za moje (vlagateljica) dohodke. Še to: priloga DP-2 (Podatki o dohodkih za družinske člane); ali ime 'družinski član' velja le za otroke (večje) in njegove dohodke ali to velja za moža in v bistvu v to prilogo vpišem njegove dohodke. Prosi, prosim, hvala, hvala.
|
|
|
|
RE: vloga za otroški - help prosim 13.3.2006 14:45:09
|
|
|
|
india
|
Hehe, seveda si blond...če so pa oni tot ako zakomplicirali! Zato,ker na sami vlogi nimaš te rubrike, kamor vpisat podatke za moža, pa moraš oddat tisti posebni list DP-2, kamor vpišeš njegove dohodke. Jaz moram pisat za vse otroke in moža , a veš kolko je to pisanja?? Jaz napišem DP-2 obrazce tudi za vse otroke, sicer naredim črte, da nimajo dohodkov, ampak tako mi vsaj nihče ne komplicira, da nisem oddala.
|
|
|
|
RE: vloga za otroški - help prosim 13.3.2006 16:14:17
|
|
|
|
taška30
|
Miska01, hvala. Recimo, da mi je zdaj bolj jasno. Matr, kolk ne maram te birokracije. Pa poslala bom priporočeno, tako kot je Pupic@ rekla, pa naj mi povejo če kaj ne štima, ne da se mi tam z unimi ženskami pregovarjat. Lp, Taška
|
|
|
|
RE: vloga za otroški - help prosim 14.3.2006 12:27:34
|
|
|
|
Pupica
|
Taška preverjeno najboljša metoda. Jaz sem prišla z vsemi papirji, in ker nimajo dostopa do urada z vozkom, sem pupico nesla v naročju, vozek z vso opremo sme pustila pred vrati , potem sme pol ure čakala, ker sem ujela malico , nakar po pregledu papirjev reče, da manjka ena stvar, pa da n ja skupaj prinesem. Sem čist popenla. BOhnazaden rečt, Ok, tole pustite, pa po pošti pošljite kar manjka...neeeeeeeee pridite še enkrat. Pol sem pa tu na RR prebrala, če daš PRIPOROČENO(to je pa obvezno, da imaš ti potrdilo, da si oddala) je isto kot če čakaš za okencem. Odtlej sploh ne urejam zadev drugače kot tako. Če kaj manjka(čudno, od takrat naprej nikoli ni več nič manjkalo, čeprav recimo povsod komplicirajo, da moraš dat kopijo številke TRR-ja, pa včasih kje pozabim na EMŠO, davčno ipd, ampak očitno raje same poiščejo, sej imajo vse v kompjutru....)in vse je Ok, le domov dobim odločbo in to je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?