|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj žemljo?
13.3.2006 11:45:08   
kimi
Zanima me kdaj dam lahko naši princeski za jesti žemljo. Gluten je že probala samo me je strah da bi žemljo preveč odtrgala in bi se ji zaletela. Kdaj ste vi dale žemljo vašim otročkom
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj žemljo?
13.3.2006 11:48:29   
Anonimen
PR 6 MESCIH. sam vedno bit zravn. ponavad pr tej starosti še prov divje ne trgajo cele žemle oz polovice ampak jo bl cuzajo

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2006 11:51:06   
total
Enako kot LARA.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2006 11:55:13   
Marogica
Mi smo mu najprej dali skorjo kruha, šele nato žemljo, ker se mi je zdelo, da jo lažje drži v rokah(zaradi velikosti). ne rabiš se bati, kot je predhodnica napisala, otroci cmulijo in "vlačijo" po ustih, tako, da se kruh/žemlja dobesedno raztopi v ustih. Sem pa začela tam okrog 7. meseca.
Sem pa tudi jaz bila vedno zraven, ko jo je jedel

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2006 11:58:25   
kimi
Zraven sem tako vedno ko je. No ker naša jo kar trga ker nima zobkov in jo mučijo pa jo zagrabi in kar odtrgauser posted image

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2006 11:58:42   
mammy26
Ker ni znala dobro požirati sem ji dala žemljo prvič pri 7,5 mesecih.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2006 12:18:44   
TORTICA
Pri 6.m. samo pod nadzoro m odrasle osebe.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2006 13:33:23   
Anonimen
Prvič okrog 7.meseca, samo sem ji raje dajala skorjo kruha

(odgovor članu TORTICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2006 13:35:15   
rozi81
Tako kot ninny.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2006 13:38:32   
dory
Pr nas je pri 5m jedu vse...le zemlje pa ne, tudi danes ne,ker je ne more jest ....

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2006 15:17:43   
petraz
Pri 7. mesecih.... user posted image

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2006 15:42:27   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: kimi

Zraven sem tako vedno ko je. No ker naša jo kar trga ker nima zobkov in jo mučijo pa jo zagrabi in kar odtrgauser posted image

Nič se ne boj, naš ni imel zobkov do svojega 10. meseca, pa je tudi koščke utrgal, vendar jih enostavno ne pojejo, temveč jih tako dolgo žvečijo po ustih, da se dobesedno raztopijo. Dober tek želim.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2006 22:13:40   
kimi
hvala punce zlate ste...kaj bi brez vasuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2006 21:33:39   
Avri
Nam pa so v posvetovalnici rekli, da nič pšeničnih izdelkov do prvega leta. Razen ovsenih kosmičev. Pa ne vem zakaj. Očitno se ne morejo poenotit.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2006 9:26:40   
katarina2004
Tudi jaz sem mu dala zemljo tam okoli 7 meseca.Ko pa sva mela sistematski pri 9m. pa sm bila okregana od nasega pediatra ces, da ne sme nobenih psenicnih izdelkov-glutena pred dopoljenim 1 letom.Tako razlicna so mnejna ampak jaz se ravnam po mojem malcku, ce mu pase in, ce ni nobene reakcije zakaj pa mu ne bi dala....

(odgovor članu Avri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2006 11:19:41   
sabini
Naš je jedel žemljo oziramo cuzal že od 4 meseca dalje pa piškot tudi pojedel ga je zelo malo saj še ni znal . Bol igral se je v ustih z njim . TUDI ZALETELO SE MU JE ŽE PA SEM MU HITRO ČAJČEK DALA PA MAL PO HRBTKU POTOLKLA . TI KR DAJ ZA PROBAT NAJ OKUŠA IN PROBAVA. SEVEDA BODI ZRAVEN.

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.3.2006 11:45:41   
Sofi
Jaz sem mu dala pri sedmih mesecih skorjo od črnega rženega kruha. Sem mislila, da boljše to kot žemljo. Ne vem, dala sem mu itak samo enkrat, bilo mu je všeč, bova morala ponoviti.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.3.2006 14:44:23   
asso
Mi smo tudi kar hitro začeli, ampak zraven zelo pazili, ker se ji je skorja večkrat zaletela, čeprav jo je vrgla nazaj ven. Nikoli pa se ni zgodilo, da je toliko časa žvečila po ustih, da se ji je raztopila user posted image .
Najboljši je bil domač kruh, ker se je ras raztopil... kupljen kruh je bolj kot čingum...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.