Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2006 10:06:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kateri voziček in kateri solček za hranje... 13.3.2006 15:02:09
|
|
|
|
petraz
|
Glede stolčka in vozička ti bom takole rekla, to je stvar odločitve in finančnih zmožnosti. Eni prisegajo na lesene stolčke, drugi na ta druge itd. Tako je tudi pri vozičkih. Pomenbno pa je, da so funkcionalni in da se otrok dobro počuti v nejm. Midva sva kupila Quinny-ja in sva zelo zadovoljna z njim.
|
|
|
|
RE: Kateri voziček in kateri solček za hranje... 13.3.2006 16:54:42
|
|
|
|
lelaval
|
Kot ti je petraz napisala - odvisno od funkcionalnosti in finančnih zmožnosti. Pri nakupu športnega vozička pazi le, da se da tudi v vodoraven položaj. Se mi prav smilijo otroci, ko jih vidim sede spat v vozičkih, ker se ne da spustit naslon. Jaz sem sedaj dobila stolček za hranjenje, saj od prvih otrok nisem hranila, pa tudi športni voziček (peg perego). Najdražji tudi niso nujno najboljši, ko pa bo začel otrok hodit, mu bo bolj všeč, če bo voziček sam potiskal, kot pa se vozil v njem.
|
|
RE: Kateri voziček in kateri solček za hranje... 13.3.2006 16:59:12
|
|
|
|
deily
|
Stolček chicco, voziček Jane
|
|
RE: Kateri voziček in kateri solček za hranje... 13.3.2006 20:40:38
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz imam Pramette z ogrodjem Pliko P3 in sem ZELO zadovoljna z njim. Stolček imamo pa trip-trap in je tudi zelo fajn, sploh zato, ker raste z otrokom!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.