Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V HLADILNIKU SE NABIRA VODA 12.3.2006 8:40:50
|
|
|
|
pika_b
|
Od katere firme imaš hladilnik???
|
|
|
|
RE: V HLADILNIKU SE NABIRA VODA 12.3.2006 8:50:25
|
|
|
|
Ro-La
|
Miška, pri vas se je po vseh predalčkih začela voda nabirat, da ni ki kaka vodovodna cev počla pomagat pa ne znam, nima pojma
|
|
RE: V HLADILNIKU SE NABIRA VODA 12.3.2006 8:56:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A imaš notri v hladilniku,hrbtna stena,kakšno luknjico,ki naj bi bila tam,da kondens oddteka?Če jo imaš se je najbrž zamašila.Sem sama imela tak primer,pol pa smo z tanko cevko požokali notri očistili in voda se ni več nabirala.
|
|
|
|
RE: V HLADILNIKU SE NABIRA VODA 12.3.2006 10:12:01
|
|
|
|
klepetka
|
ja isto kot pri nevi je bilo prinas.Ravno predvčerajšnjim sem tisto luknjo spucala.In je dobro.POjma nisem imela zakaj je tista luknja tam zadaj.Tako da bo tudi pri tebi verjetno to.Probaj
|
|
|
|
RE: V HLADILNIKU SE NABIRA VODA 12.3.2006 10:14:35
|
|
|
|
dulcinea
|
Pri nas smo luknjico spodaj očistili kar z vatirano palčko...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: V HLADILNIKU SE NABIRA VODA 12.3.2006 14:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, meni se tudi to dogaja in tisto luknjico (mislim, da sta dve) potem mož očisti z okroglimi pletilkami, ki jih imamo itak samo še za ta namen.
|
|
|
|
RE: V HLADILNIKU SE NABIRA VODA 12.3.2006 17:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva hladilnik kupila dve leti nazaj in je bla zraven taka palčka za tisto luknjo pucat. Ker če se tista luknjica zamaši, se začne nabirat voda. Kr Nevo posluši, ona vse ve.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.