|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BC mini
11.3.2006 18:33:25   
Anonimen
Mene pa zanima, ali je kateri test BC mini pokazal full šibko drugo črtico? Jst sem naredila oba testa v razmaku 2 dni in obakrat se je ta druga črtica pokazala, ampak tok bleda, da jo lohk fališ, moraš kr dober pogledat proti svetlobi, da jo vidiš. Pa tudi pri prvem sem jo opazila šele potem, ko se je test malo posušil, pri drugem pa že prej eno bledo senco, zdej se vidi, tako kot pri prvem - proti svetlobi. :S Je al ni?
M pa mi zamuja že dover teden.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BC mini
11.3.2006 18:45:13   
kofetek2010
možno, da je, ampak lahko tudi, da ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2006 23:10:34   
KODA
Če nisi sigurna,ponovi test,čez nekaj dni.Ali naredi z drugim testom.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2006 9:20:44   
Naty*Taja
Mene pa zanima, a so to kaki poceni testi, ker ful velikokrat sprašujete, če je to to ...
Meni je clear blue vedno takoj in točno pokazal, ni blo nikoli dvoma. Zakaj ga ne preizkusiš?

MONTIGNAC

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2006 9:38:57   
Anonimen
Mam namen ponoviti z CB, sem mislila, da je kera že imela podoben problem.
Hvala.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2006 11:06:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Mene pa zanima, a so to kaki poceni testi, ker ful velikokrat sprašujete, če je to to ...
Meni je clear blue vedno takoj in točno pokazal, ni blo nikoli dvoma. Zakaj ga ne preizkusiš?

jaz sem kupila najbolj poceni test, z njim sem delala test 4x vse skupaj 1x sem ga naredila, ker mi je CB kazal dvomljivo, pa mi je ta pokazal prav, 1x mi je pokazal - čez 2 dni sem dobila M, ta mesec pa mi je 1x pokazal svetlo črtico (delala sem ga okoli 23.00 ponoči in z malo količino urina),  1x pa mi je pokazal močnejšo črtico čez 3 dniuser posted image , tako, da z cenejšimi testi ni nič narobe samo prav ga je treba izvest, CB je pač bolj priznana znamka in drugačno pakiranje, je pa tudi ta najcenejši test 99%, tako so meni povedali v lekarni, ker seveda nisem mogla verjet, da sem videla user posted image  ali user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 12.3.2006 11:07:03 >

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2006 21:56:59   
enia
Ali je možno, da se naredi na bc mini črtica in ni nosečnosti? user posted image

< Sporočilo je popravil buhvald -- 13.3.2006 21:58:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2006 11:22:42   
Anonimen
Sem ponovila z drugim testom in je samo ena črtica. user posted image Očitno tista dva bc nista kazala prov, ne?

(odgovor članu enia)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2006 11:31:18   
Anonimen
ja na BCse vedno pokaže vris druge črtice-pa žal to ne pomeni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2006 11:29:28   
Anonimen
Zanimivo, meni se do sedaj še nikoli ni pokazal vris ali bleda črtica na bc mini, tokrat pa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2006 14:40:55   
SM10
Anonimen
Tudi jaz sem delala teste z BC mini  po 6 dnevu zamude pa mi niso pokazali v 10 minutah. Vidna je bila šele po 1 uri. Ponovila sem s testom first sign iz DM -z jutranjim urinom) in je  pokazalo bledo črtico. Takšne so pač moje prve izkušnje s testi, tako, da v prihodnje delam test samo še z jutranjim urinom. Nosečnost je bila, čeprav neuspela. Ne obupaj in čez nekaj dni ponovi test. Javi nam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2006 11:51:24   
Anonimen
Sem se kar naročila na pregled pri G, da vidim, kaj se dogaja. Bom javila, ko izvem kaj novega.

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2006 17:37:27   
Suana
po mojem bi bilo res najbolje ,da greš na odvzem krvi !!!želim ti da je vrednost nosečniškega hormona velika!!drži  se!!

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2006 10:59:19   
JEŠA
 Punce rabim vašo pomoč!!!!!

Imam problemček z testom BC mini. V soboto sem delala test in je bil negativen (34. dan), danes zjiutraj (37. dan) je bila le ena črtica, oziroma druga tako rahla, da jo skoraj ni bilo. Vendar sva z mojim nekaj videla.

Ponavadi delam CB test, ker pa je drag mi je svakinja poslala BC mini,... ki pa kot berem, očitno ne pokaže pravilne rezultate. Je možno, da imam premalo nosečniškega hormona????

Ješa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2006 11:51:57   
Maj78
Moja izkušnja z BC mini je taka da mi skoraj vedno prvi test pokaže tako čuden rezultat da nisem nikoli sigurna a sta dve črtici al je samo ena, potem pa ponovim še z drugim BCjem (ker sta v kompletu dva) In ta potem pokaže samo eno vidno črtico in sem si rekla da ga ne kupim več, ker se mi zdi brez veze en test vedno ponavljat dvakrat ker sem očitno taka srečnica da mi prvi vedno zataji kljub pravilni uporabi. Moje mnenje.

Lp

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

ime za punčko
encavesna

Katero ime vam je bolj všeč?

Maša (29%)

Lara (49%)

Kaja (23%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!