Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 9:11:32
|
|
|
|
sonček*
|
Oj! Jst ne vem katera so najprimernejša darila, lahko ti pa povem kaj smo mi dobili. Za krst smo večinoma dobili oblačila, uhančke, babyfon, album.
|
|
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 9:28:40
|
|
|
|
tinica
|
Mi smo tudi dobili razna oblačila, obesek za verižico, verižico + obesek, igrače, denar,... Lp, Tina
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 9:34:11
|
|
|
|
ona
|
Babyfon sem jaz kupila nečaku,lahko pa daš tudi denar,da si sami kaj kupijo! Najbolje je vprašat kaj rabijo!
|
|
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 9:49:54
|
|
|
|
pika_b
|
Mi smo za krst kupili tricikl in pvc peskovnik (školjko, ki se lahko pokrije). Star je bil 9m. Se mi pa zdi tudi fajn kakšna oblekca, boni ali denar + kakšna majhna pozornost. lp
|
|
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 11:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo dobili oblačila, kocke, denar, bone npr. za Babycenter.. Najbolje je, da vprašaš kaj rabijo.
|
|
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 11:49:47
|
|
|
|
April
|
lahko kupiš kaj za spomin. Naš je dobil sveto pismo za otroke, igrače, nekaj za oblečt, majhno sliko, zlat obesek.
|
|
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 16:17:07
|
|
|
|
Stajerka
|
Odvisno ali si boter ali ne. Mi smo od botrov dobili prvo sveto pismo, verižico s križcem in duplo kocke (za te smo prosili). Od vabljenih, pa smo dobili denar in kakšno igračo.
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 16:37:29
|
|
|
|
k1
|
meni najbolj uporabno je bilo - stolček za hranjenje - je dalo par žlahte skupaj in so ga kupili. drugače pa denar, oblačila, boni,.... vse prav pride.
|
|
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 11.3.2006 20:48:53
|
|
|
|
Sofi
|
Mi smo dobili od botra stolček za hranjenje, verižico in obesek, album, šopek, oblačila za krstin ostale krstne zadeve, od drugih pa bolj ali manj oblačila in denar, tudi igrače. lp
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 13.3.2006 11:33:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz kot krstna botra sem kupila avto sedež,jahač,punčko in jo oblekla v oblekice ki so bile za nečakinjo,zlato verižico z križčem,za oblečti in pojšter ker smo jo krstili v zimi,in pa svečko z njenim imenom ki je bilo gori napisano ter torto punčko. Drugače pa je dobila denar,igračke,za oblečt in pa medaljon ter zlate uhane eno svojne ali trojne. LP Mojca
|
|
RE: Kakšna darila so primerna za krst? 21.3.2006 23:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom botra deklici, ki se je pred nedavnim rodila. Moj sin je dobil 5 verižic in obeskov (zlatih) ter 4 zapestnice (vse zlate, narejene po istem principu). Od botter je dobil izjemno inteligentno darilo, vsaj meni je bilo všeč in bom zato kar njiju kopirala - zlatnik (dobi se v ZC, cena pa je med 15.000 in 30.000 SIT - odvisno od teže zlatnika). Meni je to izjemno posrečeno darilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?