|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno pomoč - zobki
10.3.2006 13:00:49   
Bejba
Že večkrat je bila kakšna tema o tem, pa sedaj ne najdem tistega kar iščem. Našega sončka grozno matrajo zobki, naenkrat mu rastejo kar trije in to zadnji ("ta veliki") user posted image . Zato imamo veliko nočnega zbujanja in jokcanja. Res se mi smili, Calgel nam nič ne pomaga, vem pa da ste enkrat govorile še o enem mazilu za zobke, ki pa baje zelo pomaga. Prosim, če mi katera napiše kako se imenuje in kje se kupi.
Pa še eno vprašanje? Ste kdaj prakticirale, da ste dale malčkom, ki so jih matrali zobki, pred spanjem svečko, da mu je ponoči omilila bolečine? Sem danes klicala pediatrinjo, pa je sestra rekla, da lahko damo, če je hudo. Upam, da ne bo kaj narobe user posted image .

Hvala!

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujno pomoč - zobki
10.3.2006 13:09:29   
Lari
Bejba, tisti gel se imenuje Gengigel, al Genigel, nekaj takega. Joj, te zobki so res hudič, ampak zaenkrat pri nas še ni bilo kaj hujšega. Ampak so pa res bogi teli naši malčki.

Lep dan.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 13:10:15   
Bejba
Lari kje se ga pa kupi? Ker danes so mi v lekarni rekli, da imajo samo Calgel user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Lari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2006 13:13:00   
Stajerka
Mi imamo zaenkrat še sekalce, sem pa zasledila tole debato, ki bo mogoče v pomoč:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=672790&mpage=1&key=mazilo%2Czobke&#672790

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2006 13:21:53   
Lari
Glede na tole debato, ki jo je je Štajerka prilepila, naj bi pa prodajali v lekarni. Mogoče bi bilo dobro da malo pokličeš po lekarnah,da ne boš zastonj hodila in iskala.

Pa čimveč spanja in mirnih noči ti želim.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2006 13:45:35   
anitaz
Meni je svetovalka od Justa povedala, da za zobke pomaga Krema za noge (Justova seveda) user posted image  Ampak resno! Zato bom jaz naslednjič, ko bo "hudo" ,namazala, pa bomo videli če je res tako dobro kot govorijo.

(odgovor članu Lari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!