|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   termometer in duda
9.3.2006 22:22:32   
tinca34
Zanima me kakšen termometer ste kupile za svoje bebice..... al elektronskega, navadnega.... in kako sploh novorojenčku izmeriš temperaturo? Uho, pazduha, rita user posted image  
Pa še nekaj.... kako je z dudami? A kr nabavim kakšno al je na začetku sploh ne potrebuje..... če ja, kakšno, od katere znamke, lateksovo al katero drugo. O tem res nimam pojma.
Hvala za odgovore....

T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: termometer in duda
10.3.2006 6:39:47   
Mala Vita
Jaz imam oba - digitalnega in navadnega. Pa ponavadi vedno merim z navadnim v ritki. Se mi zdi najbolj merodajna temperatura.
Glede dudk pa takole. čisto odvisno je od dojenčka - nekateri jo marajo, drugi pa sploh ne. Moja Vita ima dudko znamke chicco (lateks) in jo ima za cartanje v posteljiciuser posted image

lp

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 8:49:32   
muha1
Mi imamo digitalnega, vendar še ga na srečo nismo uporabili. Mislim pa, da izmeriš z digitalnim hitrej, navaden pa je bolj točen. Imeli smo aventovo dudo do šestega meseca. Ko je dobila prvi zobek, je dudo avtomatsko odvrgla user posted image

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2006 12:21:42   
KODA
Digitalnega in navadnega.
Dude sem pa kupila od Aventa,pa sploh dude ni maral.Že v porodnišnici,jo je pljuval ven.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2006 10:04:35   
Lu
Midva sva kupila digitalnega in še tisto dudo, kjer je termometer gor. Se ne spomnim proizvajalca. Moram rečt, da je prav prišla samo ko je bila Maja majhna. Zdaj ne pride več v poštev. Smo ji pa vročino merili v ritki z navadnim termometrom. Če bi še enkrat kupovala bi kupila ušesnega. Se mi zdi še najbolj OK. To vem zdajuser posted image  Drugače je pa imela navadno dudo od Nuka-silikonsko, kasneje in še zdaj za zaspat pa ima ali Nukovo iz kavčuka ali pa od DM-a. Dud nikoli dovolj user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.