|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krčne žile na spolovilu!!!!!
9.3.2006 14:45:52   
Anonimen
Ja, včeraj me je G. na pregledu seznanila s tem, da jih imam. Bila sem res presenečena in žalostnauser posted image user posted image user posted image , ker sem prej pričakovala, da mi bodo delale težave tiste na nogah....

Saj, moram reči, da sem zadnji mesec res čutila en čuden pritisk tam spodaj, samo ogledala si pa res nisem, kaj bi to bilo. 

Zdaj me pa seveda zanima, če je že katera imela takšne težave in kaj mi je storiti. Pred mano je še kar nekaj nosečnosti in... le kaj šele bo??????

LP,

PS: Anonimna sem pa zato, ker mi je nerodno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krčne žile na spolovilu!!!!!
9.3.2006 14:58:02   
G in T
http://24ur.com/bin/experts.php?esection_id=22&expert=editaar&q_id=6143
tukaj je nekaj napisano

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2006 15:04:27   
Anonimen
Jaz sem tudi to imela. Je nastala cela panika pred porodom, ko mi je g. vstavljala gel za pospešitev poroda na maternični vrat in je očitno ranila to žilo. Začela sem hudo krvaveti in najprej niso vedeli, kaj je narobe, so mislili, da imam predležečo posteljico. No, potem se je izkazalo, da gre za žilo in počasi se je krvavitev umirila.

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2006 15:08:29   
anckabancka
Jaz sem jih tudi imela pa ni bilo nobene panike. Edino med porodom mi je ena počila, da je bila babica vsa krvava...  Pa so jo zašili in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2006 17:01:47   
Špacka

Meni so se pojavile proti koncu nosečnosti, malo mi je bilo neprijetno, drugače pa vse ok.
Po porodu so pa itak izginile.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2006 22:07:28   
tinca34
Jaz sem dobila eno čisto na začetku nosečnosti, pa je G rekla, da bo po nosečnosti verjetno zginila....no, to še čakam, ker sem v 36. tednu. Nisem pa vedela, da lahko pri porodu ta zadeva poči in je vse skupaj zelo krvavo. A potem tudi zgine, če ti poči in ti jo šivajo? Upam, da ne bo ostala, ker nič kaj fajn ne zgleda user posted image

Nič skrbet.... očitno nisi edina....pa tudi jaz ne user posted image

T. 

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2006 22:43:01   
mala Zala
O, marička, sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja. Jaz imam grozne po nogah (bila v bolnici zaradi tega, sem na injekcijah,...). Še dobro, da sem že pri koncu nosečnosti, drugače bi se mi menda kar zmešalo od strahu.

Vser dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2006 23:34:41   
Anonimen
Meni je niso šivali, pa tudi vedela nisem, da se temu reče krčne žile. Mi g. ni nikoli omenil, videla pa sem jo sama, ko sem se umivala, ker je res izstopala. Zdaj pa je ni več.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala Zala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2006 20:10:09   
BONHEUR
Ja, meni so med porodom opazili, da jih imam (po nogah in drugod pa čisto nič), tako da tudi nisem mogla verjet, ker sploh nisem vedela, da so lahko na tistem mestu. No, potem so mi dali neke injekcije, težav zaradi teh krčnih žil pa itak nisem imela ne prej, ne potem. Tako da ne vem, kaj je bilo potem z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?