Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krčne žile na spolovilu!!!!! 9.3.2006 14:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, včeraj me je G. na pregledu seznanila s tem, da jih imam. Bila sem res presenečena in žalostna , ker sem prej pričakovala, da mi bodo delale težave tiste na nogah.... Saj, moram reči, da sem zadnji mesec res čutila en čuden pritisk tam spodaj, samo ogledala si pa res nisem, kaj bi to bilo. Zdaj me pa seveda zanima, če je že katera imela takšne težave in kaj mi je storiti. Pred mano je še kar nekaj nosečnosti in... le kaj šele bo?????? LP, PS: Anonimna sem pa zato, ker mi je nerodno!
|
|
|
|
RE: Krčne žile na spolovilu!!!!! 9.3.2006 15:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi to imela. Je nastala cela panika pred porodom, ko mi je g. vstavljala gel za pospešitev poroda na maternični vrat in je očitno ranila to žilo. Začela sem hudo krvaveti in najprej niso vedeli, kaj je narobe, so mislili, da imam predležečo posteljico. No, potem se je izkazalo, da gre za žilo in počasi se je krvavitev umirila.
|
|
|
|
RE: Krčne žile na spolovilu!!!!! 9.3.2006 15:08:29
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz sem jih tudi imela pa ni bilo nobene panike. Edino med porodom mi je ena počila, da je bila babica vsa krvava... Pa so jo zašili in to je to.
|
|
|
|
RE: Krčne žile na spolovilu!!!!! 9.3.2006 17:01:47
|
|
|
|
Špacka
|
Meni so se pojavile proti koncu nosečnosti, malo mi je bilo neprijetno, drugače pa vse ok. Po porodu so pa itak izginile.
|
|
|
|
RE: Krčne žile na spolovilu!!!!! 9.3.2006 22:07:28
|
|
|
|
tinca34
|
Jaz sem dobila eno čisto na začetku nosečnosti, pa je G rekla, da bo po nosečnosti verjetno zginila....no, to še čakam, ker sem v 36. tednu. Nisem pa vedela, da lahko pri porodu ta zadeva poči in je vse skupaj zelo krvavo. A potem tudi zgine, če ti poči in ti jo šivajo? Upam, da ne bo ostala, ker nič kaj fajn ne zgleda Nič skrbet.... očitno nisi edina....pa tudi jaz ne T.
|
|
|
|
RE: Krčne žile na spolovilu!!!!! 9.3.2006 22:43:01
|
|
|
|
mala Zala
|
O, marička, sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja. Jaz imam grozne po nogah (bila v bolnici zaradi tega, sem na injekcijah,...). Še dobro, da sem že pri koncu nosečnosti, drugače bi se mi menda kar zmešalo od strahu. Vser dobro!
|
|
|
|
RE: Krčne žile na spolovilu!!!!! 9.3.2006 23:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je niso šivali, pa tudi vedela nisem, da se temu reče krčne žile. Mi g. ni nikoli omenil, videla pa sem jo sama, ko sem se umivala, ker je res izstopala. Zdaj pa je ni več.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?