Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, vozi... 9.3.2006 11:59:29
|
|
|
|
tanjagrm
|
Hojla mamice!! Naš Lovro pridno raste in je zelo živahen. Star je 5 mesecev in se še samo dojiva. V času kosila je vedno buden zato ga vzamem s sabo,.. v lupinici oz. jajčki ga ne upam več pustiti ker se nagne naprej in mi je že skoraj padel na nos. Zato sem se odločila da je najbolje da kar nabavimo stolček za hranjenje ampak je kar pestra ponudba zato ne vem za katerega naj se odločim,... pa tudi cene se mi zdijo kar zasoljene ( 36.000 ) Ja pa tudi o avto sedežu bomo morali začet razmišljat,... želim imeti čimbolj kombiniranega da bo za delj časa,... kaj veste o baby concord??? Kaj pa ti ta majhni voziči za poleti,.. ?? zanimivi so mi tisti na tri kolesa ampak ne vem če se dajo tudi tako na majhno zložiti,.. Aja pa še za plenice,... ali obstajajo kakšne ki 99% ne premočijo,.. babylove to niso!!! Hvala za odgovore in lepo uživajte v tej podaljšani zimski idili!!! Tanja Lovro
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 12:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Stolček za hranjenje ..mi smo kupili giordinija , ful je vredi, ima 2 prevlkei ena celo iz pvc, da jo lahko umiješ kar z vlažno krpo.Dali smo 19.990sit v bc Avtosedež imamo Maxi Cosi-priori xp, kupljen v akciji bc 30.000sit. Marelo sem hotela imet quinny zapp, vendar me je motlo, da ne gre v ležeči položaj, zato sem zadnič kupla v arielu v akciji haucka za 13.000sit!Vse je super. Spremlaj akcije na portalu baby centra: http://b2c.baby-center.si/ Tu imaš vsak dan 3 izdelke max. znižane, se splača!
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 12:11:19
|
|
|
|
April
|
Mi imamo kar trip trapa. Sem dobila v paketu. Jesti je začel itak šele pri sedmih mescih pa še to samo kakšno žličko. Zato sem ga tisti čas kar v naročji držala. V stolčku je pa od osmega mesca. Marelco imamo od mothercare. Je luštna za po trgovinah. Poleti pa ne vem, če ne bo rajši kar v tavelkem vozičku. Če bi še enkrat kupovala bi rajši kupla tako marelco, ki ima strehco za sonček.
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 12:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja nama ful odgovarjajo plenice fixies vijolčne! za ponoči, čez dan pa nosiva plenice od mullera, probaj, če še nisi, pa še cena je ful prijazna!!
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 12:15:47
|
|
|
|
dory
|
- avtosedez sem kupila kar od concorda od 9-36kg, da bo za lep cajt mir...in sem zlo zadovoljna z njim - vozicek marelo mam od maxi cosi taxi, ravno tko zadovoljna, pa se priporocila mi ga je fizioterapevka...je tak taprav, lahek za vozit,... - stolcka nismo imeli, oz. sem kupla dondolino, pa ni bil tamal najbolj srecen v njem...zej poskusamo s trip trap - plenice pa mamo od pampers active fit, ki se dobijo sam v mullerju...najboljse so..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2006 12:16:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 12:17:00
|
|
|
|
Seven*
|
Glede stolcka za hranjenje. Odvisno kolk si mahnjena na neke zlo napredne stolcke. Mi imamo ponaredek trip-trapa in enega za 15 evrov pri babici. Tisti za 15 evrov je super stolcek!!!! Sploh ce otrok slabo je. Mislim meni se zdi idiotsko imeti stolcek za hranjenje taksen, v katerem bo otrok spal in nevemkaj. Sploh ker so te variante strogo odsvetovane s strani fizioterapevtov!!! Ko sem jaz vprasala fizioterapevtko kaksen naj bo stol je rekla: NAJ BO CIMBOLJ STOL!! Cimbolj podoben stolcku za odraslega. Mora nuditi dobro oporo (lesen) in otrok v njem ne sme lezati kot v kaksnem mehkem lezalniku. Nazadnje ugotovis, da so ravno najdrazji najbolj odsvetovani.. Pa se tezko ga je cistit.. Avtosedez. Odvisno kolk ti je pomembna varnost. Ti povem, da smo mi z MaxiCosi Priori ZELO zadovoljni. Imamo se enega do 36 kg in z njim nismo zadovoljni, otrok je v njem nesrecen. Priporocam ti, da najprej na varnost gledas, pa mogoce pri cem drugem stran vzames (stolcek za hranjnje) in kupis ful kvaliteten avtosedez.. To je moje mnenje. V sam vrh sodita MaxiCosi in Roemer.
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 12:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo stolček Prima Pappa in ga moram samo pohvalit. Imaš naklone,tako da otrok lahko zadrema malce,pol sedi ali pa sedi,mizica je dvojna,imaš tudi nastavljive višine.miza se lahko odstrani tako da lahko je tudi na vaši mizi kasneje,tudi miza ima naklone,tako da lahko npr riše,material je zelo zelo dober,saj se obriše samo z vlažno krpo in gre vse dol.ima stolček tudi za zavezat otroka oz. točkovni pas,tako kot na vozičku. V baby centru stane okrog 34 tisoč,ampak če kupiš rabljenega daš okrog 15 tisoč
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 13:00:51
|
|
|
|
anckabancka
|
Seven in pettyy, vidve pa sta usklajeni!
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 13:14:53
|
|
|
|
tadejaa
|
Stolček za hranjenje imamo takšnega z mizico in se v njem veliko tudi igra. Po moje ne potrebuješ takšnega z nastavljivim naslonjalom, ker otrok itak ne bo spal v stolčku. Avtosedež smo kupili Maxi cosi priori in smo ful zadovoljni z njim. Cena v akciji je bila 30.000 sit. Voziček pa ti priporočam Peg perego pliko P3. Udoben, lahko vodljiv, predvsem pa lahek in enostaven za zlaganje. Plenice pa Pampers Aktiv fit iz Mullerja - pa nobenih drugih, ker edino te ne premočijo.
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 13:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
meni pa nastavljivo naslonjalo pride prav,ker vedno ko ga grem hranit ali ko se igra v njem začne kakat in zelo zelo težko kaka,če sedi,saj postane čist rdeč,tako ga dam da se nasloni in gre lažje. tudi je lahek in se zelo lepo zloži,pa še malo prostora zavzame. Sicer pa se mi ne da kasneje še enega stola kupit,saj ko bo večji,ko bo že sam znal jest odstranim mizo in on je z nami pri naši
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 13:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem včeraj kupila stolček za hranjene Peg perego diner. So zelo lepi in praktični. Imajo nastavljivo višino in naslon kot vsi ostali peregojevi. Vzela sem ga pa zato, ker ima edini gume na kolescih, ki mi ne bodo poškrampali ploščic v kuhinji (imam črno in bele). Cena cca. 33.000.sit. Če plačaš z gotovino imaš v Pikapolonici ali Kekecu 10% popusta. Avtosedeža še nimamo (je star 4 mesece), voziček pa imamo isto PP.
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 13:56:06
|
|
|
|
Barbela
|
Mislim meni se zdi idiotsko imeti stolcek za hranjenje taksen, v katerem bo otrok spal in nevemkaj. Sploh ker so te variante strogo odsvetovane s strani fizioterapevtov!!! Ko sem jaz vprasala fizioterapevtko kaksen naj bo stol je rekla: NAJ BO CIMBOLJ STOL!! Cimbolj podoben stolcku za odraslega. Mora nuditi dobro oporo (lesen) in otrok v njem ne sme lezati kot v kaksnem mehkem lezalniku. Nazadnje ugotovis, da so ravno najdrazji najbolj odsvetovani.. Pa se tezko ga je cistit. Popolnoma se strinjam s to izjavo!
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 14:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
nam pa ni nič odvetovala.sicer pa ni treba gledat na naklone,če nočeš ga pač ne dajaj. ima pa drugih " 150" stvari ki so zelo uredu. ne menjam ga za nič
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 14:25:05
|
|
|
|
viv_
|
Voziček: Queeny freestyle 4xl Marela: Chicco caddy Lupinica: Maxi cosi cabrio Avtosedež: Römer King Stolček za hranjenje: najprej smo imeli enega Brevija sposojenega, potem pa pri babici Tripp Trapp, pri drugi babici ponaredek Tripp Trapp, doma Ikea Antilope
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 14:41:22
|
|
|
|
Lejči
|
avtosedež imamo roemerjev king ts plus, stolček pa kar antilop iz ikee . smo za sledjega dali manj, pa rajši več za avtosedež. od plenic prisegam pa na pampers aktiv fit.
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 15:12:30
|
|
|
|
poliloni
|
Stolček: Peg perego Prima Papa (še nismo sprobali) Voziček: Peg perego Pliko p3 - Prezadovoljni! Avtosedež - do sedaj lupinica, a bo treba kupiti novega... Plenice: za čez dan imamo običajne Pamperske, za čez noč pa Pampers activ fit(vijolične...), ki jih kupimo v Avstriji.
|
|
|
|
RE: Kateri stolček za hranjenje, avto sedež, ... 9.3.2006 17:08:16
|
|
|
|
*goldfish*
|
Voziček: PP Pramette Lupinica: PP Prima Viagio Avto sedež: Maxi Cosi SPS Stolček za hranjenje: PP Prima Pappa, pri babici pa nekega od CAM-a
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?