Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj za vraga se dogaja z mano? 9.3.2006 10:31:32
|
|
|
|
KODA
|
Najbolje,da počakaš še tistih 7 dni in narediš test,da vidiš,kaj se dogaja.Lahko probaš že kakšen dan prej,če ti bo seveda pokazalo,če ne pa ponoviš ob datumu.Lahko,da se ti že kažejo znaki nosečnosti,lahko pa ti tudi psiha naredi svoje.
|
|
RE: Kaj za vraga se dogaja z mano? 9.3.2006 12:39:28
|
|
|
|
naja08
|
Ej, draga moja, mislim, da bote trije! Tudi pri meni so se začeli hudi krči in to še preden bi morala dobiti M - ki pa je seveda nisem! Ginekologinja je kasneje dejala, da je to lahko zaradi ugnezdevanja. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga se dogaja z mano? 9.3.2006 12:45:17
|
|
|
|
bubče
|
po moje boste res trije mene je od O dalje grozno špikalo in bolelo......tako, da to ni nič narobe......le
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga se dogaja z mano? 9.3.2006 17:09:52
|
|
|
|
lelaval
|
Imaš znake, ki nakazujejo, da ne bosta več sama. Upam, da ni le PMS, ampak držim pesti za ali . Čez dober teden dni pa le sporoči ali je plusek ali ni, ker tukaj na RR smo res radovednice.
|
|
RE: Kaj za vraga se dogaja z mano? 12.3.2006 18:28:58
|
|
|
|
Suana
|
tudi jaz mislim ,da boste trije !!toda mislim ,da bo treba počakat še ddo dneva ,ko ti bo 1 dan zamujala ,da boš lahko naredila cb!!držim pesti in že čakam da nam poveš novico in res to pa drži ,da smo na rr zelo radovedne! lp suzana
|
|
RE: Kaj za vraga se dogaja z mano? 15.3.2006 20:06:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, ali je to normalno, da bi me še pred izostankom M tako špikalo v trebuhu in da bi bil trebuh tako napet, da me cel dan hlače tiščijo kot Si jih moram kar naprej odpirat. Ampak imela sem tudi cisto na jajčniku, pa ne vem ali je izginila. Čeprav me prej zaradi nje ni tako tiščalo vse. Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga se dogaja z mano? 16.3.2006 8:52:39
|
|
|
|
SM10
|
Nina sporoči nam, kako je s tabo? Držim pesti da ste trije al pa kar štirje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?