Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Antibiotiki v nosečnosti 8.3.2006 16:36:55
|
|
|
|
Ro-La
|
na začetku obeh nosečnosti jemala antibiotike (v tej tudi iv.), zaenkrat je vse ok
|
|
RE: Antibiotiki v nosečnosti 8.3.2006 16:41:00
|
|
|
|
mačica
|
Tudi jaz sem jemala antibiotike, sicer v zadnji tretjini nosečnosti, ker sem imela gnojno angino in sem jemala Uspen 1000 pa ni blo nič narobe. Mislim, da ni tako hudo! lp,mačica
|
|
|
|
RE: Antibiotiki v nosečnosti 8.3.2006 18:08:37
|
|
|
|
anek
|
Tudi jaz sem jemala antibiotike v nosečnosti - vnetje ledvic in sicer Amoksiklav, so mi zagotovil, da za otročka ne predstavlja nobene nevarnosti.
|
|
|
|
RE: Antibiotiki v nosečnosti 8.3.2006 22:30:01
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem v nosečnosti 3,5 meseca jemala antibiotike Hiconcil. Sicer sem že vedela, da sem noseča. A po mojem so pravilna tvoja predvidevanja, da če si povedala, da dojiš, da si dobila antibiotike, ki niso škodili niti v tebi.
|
|
|
|
RE: Antibiotiki v nosečnosti 8.3.2006 23:58:38
|
|
|
|
KODA
|
V 8 tednu nosečnosti sem jemala Ospen 1000.
|
|
RE: Antibiotiki v nosečnosti 10.3.2006 18:44:37
|
|
|
|
sanass
|
Tudi sama sem v 14. oz. 15. tednu in jem antibiotik in sicer Ospen.Prav tako sem pa uporabljala kaplice za uho, ki pa so tudi antibiotične.Bilo me je zelo strah jemanja zdravil tako, da sem prej odšla še k ginekologu in mi je zagotovil, da je Ospen in prav tako Hiconcil varen.A ti moram reči, da mi še vedno ni padel kamen od srca.Saj smo vse nosečnice take, da nas tako skrbi.Upam, da ti je kaj lažje.Bila sem pa zelo vesela da sem to temo videla na forumu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?