Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 8.3.2006 13:36:10
|
|
|
|
petraz
|
Pri osmem mesecu testenine, stročnic pa še en čas raje ne.
|
|
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 8.3.2006 13:52:40
|
|
|
|
bombonček
|
Naša je stara 9 mesecev in od naštete hrane je samo testelnine.
|
|
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 8.3.2006 15:23:06
|
|
|
|
muha1
|
Mi smo v osmem mesecu in jemo vse našteto od petega meseca naprej.
|
|
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 9.3.2006 9:39:05
|
|
|
|
tincci
|
Mi smo zdej začeli jesti riževo-koruzne kosmiče, stari smo 4.5m
|
|
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 9.3.2006 9:49:22
|
|
|
|
bebe&jaz
|
- koruzni zdrob - 6 mesecev - stročji fižol - 6 mesecev graha, nashi-ja in testenin še ni dobil.
|
|
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 9.3.2006 10:49:53
|
|
|
|
miševi
|
Hvala, sem rabila malo primerjave. Saj imam že eno pupico od prej, pa so mi določene stvari iz glave ušle . Najbolj me je zanimalo za stročji fižol, ker se mali, takrat ko dam ene 4 kom. med ostalo zelenjavo, le-te sploh ne more najesti. Bi kar jedel in jedel... Polento mu tudi že dajem, v bistvu sem mislila to koruzo v zrnih - po moje mu tudi lahko že dam ene par zrnc med zelenjavo kuhat, bolj zato, da malo spremenijo okus jedi. Za nashi sem pa spraševala zato, ker je to ena mešanica (če se ne motim) med hruško in jabolkom. In našega hruška, čeprav kuhana, še malo napenja in mu je ne dajem več. Nisem pa nikoli probala,če ima nashi kaj milejši učinek. Mogoče ga bom pa en dan tudi skuhala, zdajle, ko je tako malo sadja na izbiro. Sem se včeraj "preseravala" (moja denarnica me je pa grdo gledala ) s koščkom lubenice, pa ni dočakala današnjega dne, da bi mu jo lahko dala. Saj je bila zelo okusna, ampak zgledala je pa tik pred mrtjem... Glede na napisano, bom pa z grahkom še malo počakala.
|
|
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 9.3.2006 11:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dala vse probat pri 6mescih, grah malo kasneje, temu sem ob užitju dol vzela ovoj!
|
|
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 9.3.2006 12:27:35
|
|
|
|
makica
|
Naša je koruzo v zrnu, nashi in testenine od 6 mesece naprej. Graha in stročjega fižola pa ji še nisem dala pa je stara 9 mesecev. Raje se še izogibam stročnic.
|
|
|
|
RE: kdaj ste jim ponudile... 9.3.2006 12:48:32
|
|
|
|
špelin@
|
Koruzo in testenine po 6. mesecu, grah po 8., stročji fižol ji bom dala v bližnji prihodnosti, nashija pa še v življenju nisem kupila
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
raztrganje/prerez presredkapika89So vam ob porodu prerezali presredek oziroma se vam je raztrgal?ne (
42%)
da, dobila zunanje šive (
38%)
da, dobila tudi notranje šive (
20%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!