|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spolnost v pozni nosečnosti
7.3.2006 23:48:45   
tinca34
Punce,
kakšne so vaše izkušnje s seksom v zadnjem mesecu? Ali je sploh ok, če se ga prakticira? Je možno, da se s seksom pospeši porod ali da se kaj zakomplicira? Sicer sem mnenja, da se greš posteljne zadeve dokler ti ustreza, me pa vseeno zanima tudi vaše mnenje.

Hvala,
T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spolnost v pozni nosečnosti
8.3.2006 0:06:33   
Anonimen
Midva ga nisva izvajala ne v srednji nosečnosti user posted image user posted image  in ne v pozni, ker je meni libido padel pod nulo. Nisem imela nobene želje. Poznam pa take, ki so to izvajale do zadnjega dne in ni bilo težav, poznam pa tudi take, ko je punca šla rodit direktno po sexu in so jo tam nadrli, če ne ve, da tega ne sme, da sperma baje pospešuje porod. Seveda je rodila veliko predčasno.

Če ti g. ni prepovedal in se še ne odpiraš, je verjetno vse OK, priporočajo pa uporabo kondoma, da preprečiš kako vnetje.

(odgovor članu tinca34)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2006 1:03:14   
lelaval
Midva sva vso nosečnost - do konca. Meni se je v nosečnosti mešalo in bi skozi user posted image . Še dobro, da je dragi moral tudi v službo. user posted image
Sicer pa - kot je napisala Blacky - če nimaš težav in ti G ni odsvetoval spolnih odnosov, vidva kar uživajta. Pa ne skrbi, ne bo pospešilo poroda.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2006 8:29:10   
Anonimen
enim lahko pospeši porod.to se je meni zgodilo in sem skoraj predčasno rodila .tako da sem pristala v porodnišnici,za par dni,da če bi se začelo,da bi poskusili zaustavit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2006 9:08:59   
sončnica
Meni je pasalo bolj božanje in nežno muckanje, pa tudi sex ni bil slab. Ampak vse bolj nežno. Za pospešitev poroda zaradi sperme pa povem da je mimo. V drugi nosečnosti sem vključena v raziskavo o preprečevanju prezgodnjega poroda in so mi zadnjič vzeli bris za bakterije. Lahko jih imaš v sebi že od rojstva, pa za to sploh ne veš in pride do razpoka mehurja. Lahko pa so se glivice in bakterije razvile v kakšnem vnetju in niso bila dobro pozdravljena in pride do iste stvari. Še najmanj k temu prispevajo semenčeca. Bolj se je bati higienske neusterznosti tičkov kot pa oporočne spermice. Hi hi No takšna so zadnja dognanja. In če odkrijejo patogene bakterije v nožnici, ti predpišejo ustrezno zdravljenje.

Tako da nič bat. Če vama niso odsvetovali vidva kar veselo uživajta.

LP

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2006 10:52:13   
lenika
Midva sva do 8. meseca nosečnosti (imela sem željo), sedaj v 8. mesecu se mi pa več ne da, ker me vedno kaj boli user posted image , tako, da bomo videli kaj bo še do konca.

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2006 11:09:10   
KODA
Jaz nisem smela,zaradi grozečega prezgodnjega poroda.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2006 11:36:15   
šnucika
Dva dni pred porodom sva nazadnjeuser posted image .......

Če ti paše....potem kar akcija do konca!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2006 11:49:11   
lory05
Ne zaradi sperme, to je res neumno. Porod pospeši krčenje in raztezanje mišic med sexom, tistim, ki ne manjka dosti,ki so občutljive, to krčenje sproži porod.
Sperma pa res ne, se strinjam.

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2006 12:34:33   
petraz
Midva sva to izvajala še do zadnjega dne pred mojim porodom in ti povem, da ni bilo nikakršnih problemov. Če ti paše in te nič ne boli itd in če ti ginekolog ne odsvetuje spolnih odnosov potem mislim, da ni problema. user posted image

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2006 14:07:52   
Pupica
Če ti paše, ti kar veselouser posted image ampak nežno!
Je pa razlika od nosečnosti do nosečnosti. V prvo ni bilo težav, tut ni bilo zadržkov...

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2006 9:17:55   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: lory05
Ne zaradi sperme, to je res neumno. Porod pospeši krčenje in raztezanje mišic med sexom, tistim, ki ne manjka dosti,ki so občutljive, to krčenje sproži porod.
Sperma pa res ne, se strinjam.

No, Lory05, to je pa precej pogumno napisano. user posted image
Jaz sem ravno vceraj od moje G slisala, da so v spermi snovi, ki pripomorejo k "zgodnejsemu" porodu. Je pa svetovala pacientki pred menoj...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2006 20:07:06   
BONHEUR
Midva sva bila aktivna skoraj do konca (neverjetno, ampak ful je bilo tudi meni do tega) - razen zadnjih par dni, ko sem imela popadke in sem malo tudi krvavela. Brez skrbi, če si to želiš, je OK!

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2006 20:07:36   
BONHEUR
Aja, rodila sem samo 2 dni pred rokom.

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2006 10:28:35   
tulip
V spermi so snovi, ki pomagajo pri mehčanju materničnega vratu, ko je ta zrel za porod. Prej na to ne vplivajo tako, da bi pospešili porod- seveda če je vse normalno in ni drugih rizičnih faktorjev.
Zato se lahko seksa tudi v pozni nosečnosti, če je prisotna želja obeh in seveda na malo prilagojen način..da ne mečkaš trebuha ipd.. Da pa se mat.vrat mehča, ko je čas za rodit, je pa samo poztivno, saj je tako porod manj boleč.

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
12.3.2006 19:12:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Služba
Sašonka

Bi rajši ostale doma in skrbele za otroke ali bi po porodniškem dopustu odšle v službo in otroke prepustile, da jih vzgajajo drugi?

Služba (39%)

Dom (61%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!