Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 0:06:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva ga nisva izvajala ne v srednji nosečnosti in ne v pozni, ker je meni libido padel pod nulo. Nisem imela nobene želje. Poznam pa take, ki so to izvajale do zadnjega dne in ni bilo težav, poznam pa tudi take, ko je punca šla rodit direktno po sexu in so jo tam nadrli, če ne ve, da tega ne sme, da sperma baje pospešuje porod. Seveda je rodila veliko predčasno. Če ti g. ni prepovedal in se še ne odpiraš, je verjetno vse OK, priporočajo pa uporabo kondoma, da preprečiš kako vnetje.
|
|
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 1:03:14
|
|
|
|
lelaval
|
Midva sva vso nosečnost - do konca. Meni se je v nosečnosti mešalo in bi skozi . Še dobro, da je dragi moral tudi v službo. Sicer pa - kot je napisala Blacky - če nimaš težav in ti G ni odsvetoval spolnih odnosov, vidva kar uživajta. Pa ne skrbi, ne bo pospešilo poroda.
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 8:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
enim lahko pospeši porod.to se je meni zgodilo in sem skoraj predčasno rodila .tako da sem pristala v porodnišnici,za par dni,da če bi se začelo,da bi poskusili zaustavit.
|
|
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 9:08:59
|
|
|
|
sončnica
|
Meni je pasalo bolj božanje in nežno muckanje, pa tudi sex ni bil slab. Ampak vse bolj nežno. Za pospešitev poroda zaradi sperme pa povem da je mimo. V drugi nosečnosti sem vključena v raziskavo o preprečevanju prezgodnjega poroda in so mi zadnjič vzeli bris za bakterije. Lahko jih imaš v sebi že od rojstva, pa za to sploh ne veš in pride do razpoka mehurja. Lahko pa so se glivice in bakterije razvile v kakšnem vnetju in niso bila dobro pozdravljena in pride do iste stvari. Še najmanj k temu prispevajo semenčeca. Bolj se je bati higienske neusterznosti tičkov kot pa oporočne spermice. Hi hi No takšna so zadnja dognanja. In če odkrijejo patogene bakterije v nožnici, ti predpišejo ustrezno zdravljenje. Tako da nič bat. Če vama niso odsvetovali vidva kar veselo uživajta. LP
|
|
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 10:52:13
|
|
|
|
lenika
|
Midva sva do 8. meseca nosečnosti (imela sem željo), sedaj v 8. mesecu se mi pa več ne da, ker me vedno kaj boli , tako, da bomo videli kaj bo še do konca.
|
|
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 11:09:10
|
|
|
|
KODA
|
Jaz nisem smela,zaradi grozečega prezgodnjega poroda.
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 11:36:15
|
|
|
|
šnucika
|
Dva dni pred porodom sva nazadnje ....... Če ti paše....potem kar akcija do konca!
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 11:49:11
|
|
|
|
lory05
|
Ne zaradi sperme, to je res neumno. Porod pospeši krčenje in raztezanje mišic med sexom, tistim, ki ne manjka dosti,ki so občutljive, to krčenje sproži porod. Sperma pa res ne, se strinjam.
|
|
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 8.3.2006 12:34:33
|
|
|
|
petraz
|
Midva sva to izvajala še do zadnjega dne pred mojim porodom in ti povem, da ni bilo nikakršnih problemov. Če ti paše in te nič ne boli itd in če ti ginekolog ne odsvetuje spolnih odnosov potem mislim, da ni problema.
|
|
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 9.3.2006 14:07:52
|
|
|
|
Pupica
|
Če ti paše, ti kar veselo ampak nežno! Je pa razlika od nosečnosti do nosečnosti. V prvo ni bilo težav, tut ni bilo zadržkov...
|
|
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 10.3.2006 9:17:55
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lory05 Ne zaradi sperme, to je res neumno. Porod pospeši krčenje in raztezanje mišic med sexom, tistim, ki ne manjka dosti,ki so občutljive, to krčenje sproži porod. Sperma pa res ne, se strinjam. No, Lory05, to je pa precej pogumno napisano. Jaz sem ravno vceraj od moje G slisala, da so v spermi snovi, ki pripomorejo k "zgodnejsemu" porodu. Je pa svetovala pacientki pred menoj...
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 10.3.2006 20:07:06
|
|
|
|
BONHEUR
|
Midva sva bila aktivna skoraj do konca (neverjetno, ampak ful je bilo tudi meni do tega) - razen zadnjih par dni, ko sem imela popadke in sem malo tudi krvavela. Brez skrbi, če si to želiš, je OK!
|
|
|
|
RE: Spolnost v pozni nosečnosti 10.3.2006 20:07:36
|
|
|
|
BONHEUR
|
Aja, rodila sem samo 2 dni pred rokom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2006 19:12:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
SlužbaSašonkaBi rajši ostale doma in skrbele za otroke ali bi po porodniškem dopustu odšle v službo in otroke prepustile, da jih vzgajajo drugi?Služba (
39%)
Dom (
61%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!