Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 7.3.2006 23:07:24
|
|
|
|
der_Alte
|
Seven ima sušilni stroj kar direkt na pralni stroj postavljen. Kolikor vem, je edina nadloga to, da je potrebno mokro perilo dvignit in ga postavit v sušilec. Je pa res, da tako ne moreš uporabit pralnega stroja za priročno polico za previjanje otrok.
|
|
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 7:37:06
|
|
|
|
freyakali
|
Tudi mi imamo sušilni stroj nad pralnim. Vendar mora biti vmes nosilec. Lp
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 7:37:08
|
|
|
|
anitaz
|
der Alte Moj stric ima tako postavljeno že leta in nima nobenih problemov.
|
|
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 7:37:27
|
|
|
|
anabanana
|
Jaz ga imam kar direkt na pralnem. No problem.
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 7:51:52
|
|
|
|
india
|
Mi smo ga imeli tako postavljenega, pa smo imeli vmes le tiste plastične tačke od sušilca, nič drugega . Drugače pa ni bilo nobenega problema, razem,d a okna nismo mogli dobro odpirat .
|
|
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 9:49:06
|
|
|
|
šmarnica
|
Mi imamo sušilec na pralnem stroju - oba sta Gorenjeva in sta narejena tako, da je sušilec nad pralnim strojem, ker ima sušilec namesto nog ene vrste popice, ki se močno vakumsko "prilepijo" na pralni stroj. Zelo stabila zadeva.
|
|
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 9:52:20
|
|
|
|
NRMM
|
Enako kot šmarnica in je stvar zelo stabilna.
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 10:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo ene vakumske nogice vmes. Imamo pa Whirpoolova. Nogice so pa od gorenjevega . Vmes je še pa deska, ker je sušilec malo širši od pralnega stroja.
|
|
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 12:20:31
|
|
|
|
petraz
|
Moja prijateljica ima dan sušilni stroj nad pralnim strojem in nima nikakršnih problemov. Zakaj pa ne, če nimaš drugje prostora, kaj boš
|
|
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 8.3.2006 21:16:40
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest imam zaenkrat še tud tako, pa ni nobenega problema, problem bo nastal edino, ko bomo dobili še enega in pol ne vem kje ga bom lahko preoblačila, ker pri prvi je bil pralni stroj odlična zadeva ko sem jo skopala pol pa hop na pralni stroj pa preoblečt, zdej bom mogla pa poštudirat kako bom našo veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko kopalnico preuredila da bo še vedno vse notri, pa še pralni stroj v uporabi za previjanje????!!!! Kakšna ideja??
|
|
|
|
RE: sušilni stroj nad pralnim 20.3.2006 8:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
drgač baje obstajajo neki nastavki sam mi ga mamo kr tko že ena par let pa še ni dol padu pa tut zgleda ne da bi hotu :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?