|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mi gremo v nove boje...
7.3.2006 19:37:35   
eva1
...dobila sem namreč M, v vsej svoji lepoti in veličini je prišla...in še krče sem imela za znoret...ker pa mi ni dalo miru(tisti test rahlo +), sem danes dala kri za bhcg in je bil razultat 54...se pravi je šlo pri meni za zgodnji splav-če nebi delala testa itak nebi vedla! Je pa res da je M močna in boleča k 100user posted image user posted image user posted image ! No ampak se ne obremenjujem preveč, bo pa drugi mesec...najreje bi videla, da bi rodila enkrat od marca do maja enkrat-da bi bilo spet spomladansko deteuser posted image ..tako da je še časuser posted image ...upam pa da je ta mesec uspelo tistim ki nestrpno čakajo na user posted image -držim pestiuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mi gremo v nove boje...
7.3.2006 20:05:46   
spacey
O Eva1 žal mi je. user posted image

No, pa sej kot si napisala, imate še čas. Pomlad prihaja in ziher bo tudi to prišlo. Držimo pesti za vas. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 20:18:12   
Anonimen
user posted image  EVI tako mi je žal zate user posted image
saj tudi mene ful skrbi in upam, da se bo vse dobro izteklo
držite pesti za mojo pikico, tebi pa želim čimvečuser posted image  in čimprej novo pikico in nosečnostuser posted image

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 20:46:38   
Minkaa
Žalostno, pa saj bo pa naslednjič user posted image . Kam si pa šla dat kri kar splošnemu zdravniku al si šla k genikologinji

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 20:50:38   
Bubamaraa
Mi je žal....Sedaj pa kar pogumno naprej in veselo user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 22:31:24   
KODA
Žal mi je.
Glavo gor in v nove boje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 22:32:42   
Anonimen
Joj, ful mi je hudo. Škoda, pa tako sem že navijala.
Je pa dobro, da si tak optimist, ker taka moraš biti. Še veliko je časa, Lukec je še majhen, kmalu pa bo uspelo, boš videla.

Imata še čas, če si želiš spomladansko dete, jaz sem zanosila konec aprila in imam januarsko dete, tako da vidva kar v nove boje.

Držim pesti!user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2006 5:34:22   
eva1
Ja blacky, sej delali bomo naprej s polno paro user posted image user posted image user posted image tako da zaenkrat sem še optimist...upam, da se bo kljub vsemu hitro prijelo!

Minkaa-delam v zdravstvu, tako da sem to kar v službi uredila, drugače pa pomoje moraš h G, al pa zasebno(samoplačniško)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2006 7:20:43   
soncece24
ojej, eva, strašno mi je žal. Želim ti, da čimprej spet zagledaš user posted image  

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2006 7:34:52   
Sulfinija
Eva1!

Tudi meni je ful user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo user posted image .Ne daj se in hitro v nove boje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2006 7:38:27   
atinav
Joj Eva1 full mi je žaluser posted image ...ampak boš videla, sonce bo spet kmalu posijalouser posted image ...zate pa en velikuser posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2006 9:05:51   
piščanc
upam, da se + zgodi ravno takrat, ko si boš najbolj želela

pri nas je bil vedno najbolj ploden mesec maj user posted image

škoda za tole pikico, ki se je tako kmalu odločila oditi. ampak bolje prej, kot kasneje

iz malega zraste veliko

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?