Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a je mogoče da se že pripravljam na porod? 7.3.2006 13:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
če čutiš pritiskanje navzdol,to pomeni da boš bila kmalu srečna mamica. Če hočeš greš lahko tudi na pregled k svoji g.,mogoče si pa že odprta. jaz ko sem čutila pritiskanje sem poklicala G in mi je rekla da naj kar pridem,če hočem
|
|
|
|
RE: a je mogoče da se že pripravljam na porod? 7.3.2006 13:40:03
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Najbolj, da pokličeš svojo G, in ji poveš kaj se dogaja....Najbolj ti bo G povedala kako in kaj...Ker meni ni nič dol prtiskal, sm mela bolečine, take kot menstrualne krče... Poklič ali pa kar pojdi na pregled... Saj te mora pregledat...
|
|
RE: a je mogoče da se že pripravljam na porod? 7.3.2006 17:21:49
|
|
|
|
mala Zala
|
Tudi jaz sem v 38. tednu. Pritiska mi navzdol tako, da sem komaj na nogah, ampak to le kadar je otroček buden. Ko spi, je čisto vredu. Včeraj sem imela CTG in pregled, pa je moj gin. rekel, da se še naslednji teden vidiva ... No, saj vem, da je vsak dan v mamicinem trebuščku zlata vreden, pa vendar - tole pritiskanje navzdol čutim že precej časa kot tudi močno otrdevanje trebuha, bolečine pa kot si rekla - kot pri močni menstruaciji. Ampak, če je rekel dohtar, da še ni nič, potem že še ni. Pokliči svojega gin., pa pejt na pregled, ti povem, da boš zagotovo bolj mirna! Veliko sreče pri porodu!!!! In enga luštnega !!!
|
|
|
|
RE: a je mogoče da se že pripravljam na porod? 7.3.2006 19:15:57
|
|
|
|
mačica
|
Sama sem že 2x rodila in mislim da ti pritiski niso nič takega... Priporočam, kot ostale da pokličeš ginekologa da boš bolj mirna ampak jaz sem mela pri prvi skoz ene pritiske navzdol in vsi so mi rekli da bo sigurno prej kot napovedan rok pa sem rodila z umetnimi popadki 4 dni čez rok. Pri drugem so mi zmerili velik plod pa ne vem kaj še vse pa tudi 14 dni sem čakala da bo prej ( spet so bli vsi pametni ) pa sem spet rodila 5 dni čez rok z umetnimi popadki - čisto normalnega povprečno velikega fantka ( 51 cm, 3300g ). Seveda pa so to moje iskušnje in vsaka ženska je različna tako da upoštevaj nasvete zgoraj... pa prijeten, čim manj boleč porod ti želim...
|
|
|
|
RE: a je mogoče da se že pripravljam na porod? 7.3.2006 19:35:41
|
|
|
|
HuAnita
|
Pri meni se je v 38t začelo točno tako, razen da se nisem slabo/čudno počutila... Zjutraj sem bila še pri G, omenila, da neke čudne krče čutim po desni nogi, pa je rekle, da naj pijem Donat, da mi manjka magezija, da 'trganje' po nogah nima zveze s popadki. CTG ni tudi nič pokazal, čez tri ure pa prvi popadki... 12 ur potem sem pa prinčipesko že držala v rokah.
|
|
|
|
RE: a je mogoče da se že pripravljam na porod? 7.3.2006 23:33:34
|
|
|
|
tinca34
|
Vem, da je pri vsaki nosečki drugače, vendar verjetno vseeno obstaja neko 'skupno' pravilo. Če vsak dan kar precej čutim bebo, pa če me vseeno na trenutke 'tišči dol', še to ni znak za bližajoči porod al je? A ni tako, da preden se vse skupaj začne, se precej umiri? Kakšne imate kaj izkušnje s tem? Hvala, Tinca
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?