|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je mogoče da se že pripravljam na porod?
7.3.2006 13:05:59   
tanyak
živjo,

sem v 38 tednu nosečnosti in danes se že cel dan zlo čudno počutim, takoj ko se spravim na noge me začne vse pikat in zelooo tiščat navzdol, komaj se obdržim na nogah, sicer nimam nobenih drugih znakov (čep ali odtek vode) samo zbada me tko da ne vem kaj je to, prav v bedra mi gre bolečina....prejšnji teden ko sem imela pregled mi je rekel moj ginekolog da imam zelo nizko in da počasi bo, ampak a mislite da je to to?

hvala, sem prvič noseča in res ne vem kaj naj pričakujem....

tanja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a je mogoče da se že pripravljam na porod?
7.3.2006 13:10:24   
Anonimen
če čutiš pritiskanje navzdol,to pomeni da boš bila kmalu srečna mamica.
Če hočeš greš lahko tudi na pregled k svoji g.,mogoče si pa že odprta.
jaz ko sem čutila pritiskanje sem poklicala G in mi je rekla da naj kar pridem,če hočem

(odgovor članu tanyak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 13:40:03   
Bubamaraa
Najbolj, da pokličeš svojo G, in ji poveš kaj se dogaja....Najbolj ti bo G povedala kako in kaj...Ker meni ni nič dol prtiskal, sm mela bolečine, take kot menstrualne krče... Poklič ali pa kar pojdi na pregled... Saj te mora pregledat...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 17:21:49   
mala Zala
Tudi jaz sem v 38. tednu. Pritiska mi navzdol tako, da sem komaj na nogah, ampak to le kadar je otroček buden. Ko spi, je čisto vredu. Včeraj sem imela CTG in pregled, pa je moj gin. rekel, da se še naslednji teden vidivauser posted image ... No, saj vem, da je vsak dan v mamicinem trebuščku zlata vreden, pa vendar - tole pritiskanje navzdol čutim že precej časa kot tudi močno otrdevanje trebuha, bolečine pa kot si rekla - kot pri močni menstruaciji. Ampak, če je rekel dohtar, da še ni nič, potem že še ni.

Pokliči svojega gin., pa pejt na pregled, ti povem, da boš zagotovo bolj mirna!

Veliko sreče pri porodu!!!! In enga luštnega user posted image !!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 19:15:57   
mačica
Sama sem že 2x rodila in mislim da ti pritiski niso nič takega... Priporočam, kot ostale da pokličeš ginekologa da boš bolj mirna ampak jaz sem mela pri prvi skoz ene pritiske navzdol in vsi so mi rekli da bo sigurno prej kot napovedan rok pa sem rodila z umetnimi popadki 4 dni čez rok. Pri drugem so mi zmerili velik plod pa ne vem kaj še vse pa tudi 14 dni sem čakala da bo prej ( spet so bli vsi pametni ) pa sem spet rodila 5 dni čez rok z umetnimi popadki - čisto normalnega povprečno velikega fantka ( 51 cm, 3300g ). Seveda pa so to moje iskušnje in vsaka ženska je različna tako da upoštevaj nasvete zgoraj...
pa prijeten, čim manj boleč porod ti želim...

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 19:35:41   
HuAnita
Pri meni se je v 38t začelo točno tako, razen da se nisem slabo/čudno počutila...
Zjutraj sem bila še pri G, omenila, da neke čudne krče čutim po desni nogi, pa je rekle, da naj pijem Donat, da mi manjka magezija, da 'trganje' po nogah nima zveze s popadki. CTG ni tudi nič pokazal, čez tri ure pa prvi popadki... 12 ur potem sem pa prinčipesko že držala v rokah.user posted image

(odgovor članu mačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 23:33:34   
tinca34
Vem, da je pri vsaki nosečki drugače, vendar verjetno vseeno obstaja neko 'skupno' pravilo. Če vsak dan kar precej čutim bebo, pa če me vseeno na trenutke 'tišči dol', še to ni znak za bližajoči porod al je? A ni tako, da preden se vse skupaj začne, se user posted image  precej umiri? Kakšne imate kaj izkušnje s tem?

Hvala,
Tinca

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2006 11:31:45   
šnucika
mene je hudo tiščalo in bolelo od 35. tedna dalje...nič nisem bila odprta,pa ctg tudi ni nič pokazal.Pet dni pred pdp je bilo isto...samo,da so bile bolečine bolj "urejene".....na intervale.....pa seveda nisem nič delala panike....in sem cel dan preživela v normalnem tempu....proti večeru pa se mi je vseeno čudno zdelo in sem poklicala v porodnišnico in mi je zdravnica rekla,da naj se pridem pokazat....
no,začela sem se odpirat s svetlobno hitrostjo in čez 3 urce smo že imeli našo malo Živo!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?