Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dabrostan-se dobi brez recepta? 7.3.2006 10:01:39
|
|
|
|
mia-2
|
Mislim da so samo na recept.Jest sm mogla it po recept.LP
|
|
|
|
RE: dabrostan-se dobi brez recepta? 7.3.2006 10:04:29
|
|
|
|
muha1
|
Tudi jaz mislim, da samo z receptom. Če se ti zdi, da kaj ni v redu, pojdi takoj h ginekologu
|
|
|
|
RE: dabrostan-se dobi brez recepta? 7.3.2006 10:12:06
|
|
|
|
dadica
|
od kod pa si?jaz ima doma še eno škatlico dabrostona,ampak ti rajši svetujem da greš do G in naj ti ona napiše! lp dadica
|
|
|
|
RE: dabrostan-se dobi brez recepta? 7.3.2006 10:20:57
|
|
|
|
soncek&luna
|
punce ne jejte tablet, brez vnparejsnjega posveta z G.. edino kar vam je dovoljeno jemat, brez G dovoljenja je Lekadol.... za vse ostalo pejte najprej h G!!!! lepo nosecnost
|
|
RE: dabrostan-se dobi brez recepta? 7.3.2006 10:51:07
|
|
|
|
Katjusa
|
Se pridruzujem soncek&luna vsako zdravilo je z nekim namenom in ce ti ga G predpise ti ga drgac ti ga pac ne! Ce mas izcedek pejt k G za teke primere se niti ne rabis narocit sam gres tja poves kaj je in te bo pogledal in ce bo potrebno ti bo dal dabroston....Pa ce si bla vceraj tam zakaj pa nisi rekla da mas rjav izcedek.... so pa razni izcedki na zecetku nosecnosti tudi normalni ene jih majo druge ne... LP Katja
|
|
|
|
RE: dabrostan-se dobi brez recepta? 7.3.2006 11:25:02
|
|
|
|
Aja1
|
G sem rekla, da sem imela dva dni rjavkast izcedek, pa je rekla, da če ga je bilo malo in da ni bolečin ni panike. In to je bilo vse. Danes ga je pa malo več, kot prejšnja dva dneva. Če se ta izcedek ne bo nehal oz. če ga bo več, bom poklicala G. Zdaj pa ne vem, kaj smatra G za malo izcedka
|
RE: dabrostan-se dobi brez recepta? 7.3.2006 14:24:52
|
|
|
|
Katjusa
|
Men so rekl k sme mela v 14 tednu cist rahlo krvavitev k je bla sam enkratna in se je takoj koncala in nisme vedla kaj nej sem klicala v bolnisnico in mi je tam sestrta rekla da se vsak izcedek jemlje resno in nej bo se tako majhen. tak da ce se ti se ni nehal kr poklic zakaj bi bla v strahu in skrbeh te so v zacetku nosecnosti najmanj zazeljene za tvojo malo pikico sploh ne vem ce rebis klicat pomoje je najbolje da gres kr do G pa rec da je danes vec izcedka in da te skrbi! ziher te ne bo brez da pogleda domov poslala! Drzi se in hitro k G! LP Katja
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?