Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakup v komisijskih trgovinah 7.3.2006 9:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, menda da so dražje. Saj je v bstvu logično, ker oni dodajo še svojo maržo. Je pa bolj enostavno.
|
|
|
|
RE: nakup v komisijskih trgovinah 7.3.2006 10:35:08
|
|
|
|
katarina j.
|
Jaz imam tako trgovinco čist blizu: Mulc v šiški; in sem veliko noter, pa brskam za raznoraznimi stvarmi. Sem že kar dosti tam kupila in tudi nekaj stvari prodala. Seveda je nekoliko dražje, kot če kupiš direkt od kakšne mamice, ki svoje prodaja, še vedno pa je cenejše kot novo. Pa nekatere stvari se res splača kupit rabljene: npr.: skokec, prenosno posteljo, stolček za hranit, pa kakšne cunce.. Saj se tako malo obrabijo te stvari če jih uporablja en otrok. Je za pogledat!! Še vedno pa je luštno it na sejem rabljene otroške opreme, ki je enkrat na mesec v Šiški, takrat pa kupiš direkt od staršev!!!
|
|
|
|
RE: nakup v komisijskih trgovinah 7.3.2006 11:06:19
|
|
|
|
Stajerka
|
Odvisno kaj kupujes. V komisijski prodajalni je cca 25%-30% dražje, saj morajo obračunati še 20% DDV-ja. Tako da se vozicke, posteljice, avtosedeže bolj splača kupovati preko oglasov, še posebej, če veš katero znamko oziroma model želiš imeti. Pa še lastnik ti lahko pošlje fotografijo. V Mulcu težje zaslediš kak "dober" avtosedež ali voziček. Se mi pa zdi, da je v komisijski trgovini bolje kupovati rabljena oblačila, saj imaš večjo izbiro stvari, kot preko oglasov.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?