|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V NEDELJO ŠE FATAMORGANA DANES +
7.3.2006 7:02:05   
andreja 07
JA RES JE USPELO MI JEuser posted image  sem danes zagledala tako jasni,d ani nobenega dvoma več da nisemuser posted image .se je splačalo trpet ob vseh tistih groznih bolečinah seveda ste mi tud ve punce veliko pomagale z vašimi vzpodbudnimi sporočili.,ko sem že čisto obupala.user posted image user posted image user posted image Hvala vam.In v zameno pa vam obljubim,da bom tud jaz skoz za vas navijala in mislila na vas seveda z namenom da bi vam vsem uspelo biti mamice.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V NEDELJO ŠE FATAMORGANA DANES +
7.3.2006 7:23:16   
muha1
Čestitam user posted image user posted image  in prijetno nosečnost naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 7:48:05   
Sulfinija
sIVIDELA aNDREJA TZI PA PO DRUGEM DNEVU VRŽEŠ PUŠKO V KORUZO,DA NIMAŠ ZNAKOV IN NI USPELO IN SE CELO POSLOVIŠ OD NAS.

Ne morem ti rečt kako sem vesela zate,da vama je končno uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naša nova srečka user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 8:38:26   
naja78
čestitke še tukaj.user posted image user posted image
a ni to lepo.jaz sem 2 dni samo user posted image od sreče in ganjenosti.vso srečo vsem fosečkam.

držim pesti za vse.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 8:51:28   
Anonimen
Uuuuu, kako je luštno prebrat lepe novičke. user posted image user posted image user posted image
Čestitke user posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 9:13:21   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image čestitke tud tukaj....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 9:14:40   
bombonček
ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2006 11:55:12   
cocki
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, ČESTITAAAM!!! Uživaj v user posted image

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2006 12:04:56   
GoYa
Bi ti dala jaz fatamorgano po riti user posted image .
Tak pesimizem. Sem ti rekla, da ni razloga. Pa še ena je bila pred dnevi tebi podobna (se ne spomnim v tem trenutku, kdo).

Ok, zdej ti pa še lepo čestitam in uživaj.

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2006 12:08:39   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2006 12:14:06   
andreja 07
RES JE goya ampak sand je pa tak dan da sem kot v 9 nebesih mi noče zagrabit več smeškotov.zanima pa me kok je zdaj z PDP kako ga pr nas ivf jevkah dooločjo.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2006 12:23:29   
Špelka
Andreja, no vidiš, da ni bilo vredno paničarit! user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image  PA VSE DOBRO DO KONCA! user posted image user posted image user posted image  LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2006 13:18:35   
lelaval
 user posted image user posted image Čestitke. user posted image user posted image   Želim ti lepo  user posted image  s čim manj težavami.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2006 16:35:43   
*Karmen*
Ja, kaj naj ti pa jaz rečem. Bi ti rada rekla, da bi te zaradi lažne panike najraje po riti... Pa sem bila sama ista... Torej ti lahko samo iz srca čestitam in zaželim srečno nosečnost! Pa nikar ne pozabi na nas!

Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image Muser posted image !!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 14
8.3.2006 10:58:50   
Grizo

čestitke za user posted image user posted image  in za dan žena! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.3.2006 11:23:48   
Anonimen
Ne vem,če sem že čestitla,ampak še enkrat pa sigurnone škoduje
tej neizmerni sreči.Zdravo in mirno nosečnost!!!user posted image

(odgovor članu Grizo)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.3.2006 13:18:20   
vampirka
Andreja, ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super novica user posted image user posted image user posted image ... zdaj pa ti želim zdravo in brezskrbno nosečnost in upam, da se ti čimprej pridružim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.3.2006 14:19:58   
Saša27
Andreja, tudi od mene prejmi iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image .
Pa lepo in srečno user posted image  ti želim, pa seveda zdravega user posted image .

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.3.2006 17:09:32   
Skorpija
Pozne čestitke a vseeno iz srca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa zdravo in veselo nosečnost ti želim!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 19
17.3.2006 19:40:19   
Barbk
BRAVO!user posted image user posted image user posted image  Tako se dela...Iskrene čestitke in saj veš najlepših 9 mesecev.

Barbk

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?