|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preiskave ok - zakaj potem ne rata
6.3.2006 13:37:35   
pluton
Pozdravljene,

No do sedaj sem bila na forumu zelimo si novega clana ampak zdaj sem se pa odlocila da se obrnem na vas glede svoje tezave. Namrec moz je opravil spermiogram, vse ok, nato sem jaz opravila HSg vse ok in lepo prehodno, veliko foliklov. Poleg tega imam redne cikluse , pa merila sem si bazalno temperaturo 3 mesece in vsakih je pokazalo da so ovulacije nekje med 14-17 dnem. Torej po vsem tem kaj je narobe?user posted image  Eno leto ze poskusava in se kar nic. Pa res ne morem verjeti da je ravno vse povezano s psiho ali kaj jaz vem kaj. Takoj ko pride user posted image  naj bi zacela z jemanjem Klomifena (kljub temu da ovulacije so) pa da vidimo ce bo to kaj pomagalo.
Torej rabim vase misljenje in mogoce kaksen dober recept za uspeh.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preiskave ok - zakaj potem ne rata
6.3.2006 14:04:53   
Anonimen
HJa, to se tudi jaz sprašujem user posted image . Je bilo že pred prvo nosečnostjo tako. Dve leti ni nič ratalo. NAto so preiskave pri  meni in možu pokazale, da je z nama vse ok. In po Hsgju sem takoj zanosila user posted image

Sedaj je minilo zopet 15 mesecev, pa spet ni nič user posted image . TA ciklus začnem s Klomifenom.

Pojma nimam, zakaj tako, vendar verjamem, da psiha in stres veliko pripomoreta k temu.

Želim ti čimprej user posted image

(odgovor članu pluton)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2006 14:22:23   
pluton
No da vsaj vem da se kaksen taksen primer obstaja. Se pravi da ne smeva izgubiti upanja da bova kmalu zagledalauser posted image  . Mogoce smo pa mi samo take osebe da smo blazno obcutljive na strese in se prevec obremenjujemo.
Mogoce nama pa enostavno planeti niso bili do sedaj naklonjeni user posted image .
Upam da bova obe kmalu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 19:25:22   
simi73
Pluton tud pri nama je po vseh preiskavah, ki sva jih opravila do sedaj vse OK (spermiogram, hsg, laparo in histero, pa klomifen tud), pa se trudiva že več kot leto in pol brez uspeha. Zdaj čakam, da grem na prvi razgovor v MB v neplodnostno, kjer opravijo tud preiskave hormonov ipd. (baje stresni hormon preprečuje zanositevuser posted image ). Tud midva ne veva, kaj bi lahko bilo narobe...psiha? mogoče tudi, al pa prevelika želja po user posted image ...kdo bi vedel.
So pa vmes tudi bila obdobja obupovanja, pa črnih misli...potem pa spet upanje, ko vidiš, da nekomu po več letih truda uspe. Tudi nam bo enkart, samo ne obupatuser posted image
lp

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu pluton)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 15:54:01   
DEJANA
Sem v 36. tednu nosečnosti invčasih preberem tudi tale forum, na katerem sem bila kar nekaj časa. Tudi z nama je bilo namreč tako - vse preiskave ok, 4 leta truda, upanja, pričakovanja in negativnih testov. Zakaj je ratalo ravno sedaj, ne vem. Mogoče je res kriv stres in preveliko pričakovanje, ampak je preprosto nemogoče misliti na kaj drugega, pa še stopnjuje se. Mali v bušiju pa danes pridno brca in naj bo to v upanje in pogum vsem vam, ki ste zdrave in čakate...mislim na vas.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2006 21:29:47   
Anonimen
TUDI MIDVA SVA IMELA ISTE TEŽAVE.VSI IZVIDI SO BILI OK ZANOSITVE PA OD NIKODER.OBRNI SE NA BOLNIŠNICO TRBOVLJE IN VPRAŠAJ ZA DR.MILI LOMŠEK.

(odgovor članu pluton)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 21:46:39   
eva1
Anonimna-kaj pa ima dr. lomškova pri tem? a se ukvarja z neplodnostjo? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?