Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preiskave ok - zakaj potem ne rata 6.3.2006 14:04:53
|
|
|
|
Anonimen
|
HJa, to se tudi jaz sprašujem . Je bilo že pred prvo nosečnostjo tako. Dve leti ni nič ratalo. NAto so preiskave pri meni in možu pokazale, da je z nama vse ok. In po Hsgju sem takoj zanosila Sedaj je minilo zopet 15 mesecev, pa spet ni nič . TA ciklus začnem s Klomifenom. Pojma nimam, zakaj tako, vendar verjamem, da psiha in stres veliko pripomoreta k temu. Želim ti čimprej
|
|
|
|
RE: Preiskave ok - zakaj potem ne rata 6.3.2006 14:22:23
|
|
|
|
pluton
|
No da vsaj vem da se kaksen taksen primer obstaja. Se pravi da ne smeva izgubiti upanja da bova kmalu zagledala . Mogoce smo pa mi samo take osebe da smo blazno obcutljive na strese in se prevec obremenjujemo. Mogoce nama pa enostavno planeti niso bili do sedaj naklonjeni . Upam da bova obe kmalu
|
|
|
|
RE: Preiskave ok - zakaj potem ne rata 7.3.2006 19:25:22
|
|
|
|
simi73
|
Pluton tud pri nama je po vseh preiskavah, ki sva jih opravila do sedaj vse OK (spermiogram, hsg, laparo in histero, pa klomifen tud), pa se trudiva že več kot leto in pol brez uspeha. Zdaj čakam, da grem na prvi razgovor v MB v neplodnostno, kjer opravijo tud preiskave hormonov ipd. (baje stresni hormon preprečuje zanositev ). Tud midva ne veva, kaj bi lahko bilo narobe...psiha? mogoče tudi, al pa prevelika želja po ...kdo bi vedel. So pa vmes tudi bila obdobja obupovanja, pa črnih misli...potem pa spet upanje, ko vidiš, da nekomu po več letih truda uspe. Tudi nam bo enkart, samo ne obupat lp
|
|
RE: Preiskave ok - zakaj potem ne rata 15.3.2006 15:54:01
|
|
|
|
DEJANA
|
Sem v 36. tednu nosečnosti invčasih preberem tudi tale forum, na katerem sem bila kar nekaj časa. Tudi z nama je bilo namreč tako - vse preiskave ok, 4 leta truda, upanja, pričakovanja in negativnih testov. Zakaj je ratalo ravno sedaj, ne vem. Mogoče je res kriv stres in preveliko pričakovanje, ampak je preprosto nemogoče misliti na kaj drugega, pa še stopnjuje se. Mali v bušiju pa danes pridno brca in naj bo to v upanje in pogum vsem vam, ki ste zdrave in čakate...mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Preiskave ok - zakaj potem ne rata 16.3.2006 21:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
TUDI MIDVA SVA IMELA ISTE TEŽAVE.VSI IZVIDI SO BILI OK ZANOSITVE PA OD NIKODER.OBRNI SE NA BOLNIŠNICO TRBOVLJE IN VPRAŠAJ ZA DR.MILI LOMŠEK.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?