|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako dati otroka spat?
6.3.2006 13:10:01   
popek24
Spet eno vprašanje glede spanja. Moram povedati da sem že čist obupana, saj je čedalje hujš.
Pravkar sm dala mojo user posted image  spat. Stanje je tako: Ko se zbudi je kako uro ok, potem pa eno uro preden zaspi samo sitnari.
Pa jo dam v ležalnik-jok do solz, jo vzamem ven in nosim. Potem jo odložim na posteljo dam igračke in po par minutah spet jok. Kamorkoli jo dam je jok. In jo spet nosim. ...Narediti ne morem popolnoma nič, razen ko zaspi. Na koncu ko je že res zaspana ne pomaga več niti da jo nosim-ne pokonci, bognedaj leže, se kar zvija in sitnari, kakorkoli jo dam. Dude ne mara, moje mleko papa po flaški tako da je ne dojim, če pa jo že dam na prsi me praska in tolče okoli, tako da to odpade.

Karkoli delam sitnari.

Kaj naj še naredim?user posted image

Samo enkrat se živi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako dati otroka spat?
6.3.2006 16:58:45   
Anonimen
Sicer ne vem, koliko je tvoja stara, ampak pri nas je bilo okoli 3-4 meseca obdobje, ko sem ga mogla non-stop nosit okoli.
Vse mine....res user posted image

(odgovor članu popek24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?