DEBELUŠKA30
|
JA tudi jaz sem od nekdaj močnejša, zdaj pa sem malo bolj močna (kot mi pravijo). Res sem že rodila in to enkrat v celi nosečnosti pa sem se zredila za cela 2 (dva) kilograma, saj sem zanosila pri 107 kilogramih, rodila pa pri 109 kilogramih. KAKO TO DA SE NISEM BOLJ ZREDILA MED NOSEČNOSTJO? Ker sem se bala, kako bom rodila, če "nabacim" na to kilažo 20 ali 30 kil!!!!!!!!! In kaj sem delala odpovedala sem se večerjam in čokolati, to je blo vse!!!!!!!! KATIS in vse ostale, ki imajo (oz.imamo) 100kg ali več, preberite si to resnično zgodbo: Spoznala sem zelo prijetno punco, staro takrat 25 let, (ravno poročeno), pri ginekologu, ki je jokala kot "dež", najprej sem pomislila, da se ji je zgodilo tisto najhujše. Ko je odšla iz čakalnice, sem šla za njo in jo vprašala, če lahko pomagam, pa je rekla: "ja, zašij mi usta!!!!!!" je zavpila! HALO, pomislim, ona se vsede na klop v hodniku in mi reče, da ji je ginekologinja strogo odsvetovala zanositev, dokler ne shujša na 100 kilogramov. Nato vprašam, ja koliko pa jih imaš? 145kilogramov mi odvrne, o ŠIT pomislim, BOGA ampak res. Pa tako si z možem želiva otroka, ona pa reče da striktno nesmem zanositi, povej mi kaj naj zdaj, me vpraša. Sam je res, kaj pa če se zredim za 20 ali 30 kilogramov, najbolje da me raznese in to takoj, pravi vsa obupana. Nato jo vprašam, kaj boš pa zdaj? Pa pravi: "ginekologinja me je vpisala v nekakšno šolo hujšanja, ki jo organizira naš zdravstveni dom, in še ta teden, naj bi začela s tem............ .................skratka, ženske nisem vprašala niti kako ji je ime, nič.......................... Po več kot treh letih, pa me ženska pred zdravstvenim domom "pocuka" za rokav, z besedami: "Ja živjo a se me ne spomniš?" Oprostite ampak res ne vem kam naj vas dam, ko mi ženska pove, da je to tista s 145-imi kilogrami, ki je pri ginekologu jokala. ČE ME TAKRAT NI KAP ZADELA, ME NIKOLI NE BO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ženska, ki je stala pred mano je imela 70kilogramov, tako, da je s pomočjo programa CINDy, ki ga izvajajo zdravstveni domovi shujšala za okroglih 75 kilogramov!!!!!!!! NE MOREŠ VERJET, TO MORAŠ DOŽIVET. Dokaz, da se da!!!!!!!!!!1
|