Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 4.3.2006 20:20:41
|
|
|
|
Dejča
|
Jaz sploh ne bi napisala - če bodo, te bodo tako vprašali na razgovoru, čeprav te po zakonu sploh ne bi smeli - pa takrat vse povej glede varstva ipd. Drugače si pa malo poglej še na www.mojedelo.com primere prošenj.
|
|
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 4.3.2006 20:23:05
|
|
|
|
Maxica
|
Sama sem službo menjala pred dobrima dvema mesecema. Sicer sem malo prek vez prišla noter, priznam, ampak sem vseeno najprej oddala prošnjo in nato šla še skozi dvoje preizkušenj in razgovor. Sama sem tudi tuhtala, ali naj napišem, da imam otroka in ostalo, ampak sem se na koncu odločila, da ga ne bom v prošnjinič omenjala. Če prideš v ožji izbor, imaš itak osebni razgovor in če jih to zanima, te že vprašajo, pa jim poveš, kako pa kaj.
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 4.3.2006 21:53:03
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz napišem, da imam urejeno družinsko življenje in rešen stanovanjski problem. Kar pomeni, da imam otroka in stanovanje. Se pa ne spomnim, da me na kakem razgovoru ne bi vprašali kolk otrok imam in kolk so stari. En me je celo po dolgem mencanju vprašal, če še mislim kakega imet in kdaj. Vem, da sem se (tudi) s tem zaklala, sem pa povedala, da si še želim, ampak ne takoj.
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 4.3.2006 22:39:29
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz ravno zdej pisem prosnje, ker sem ze zacela iskat sluzbo... se v nobeni nisem napisala, da imam 4 mesecnega fantka... bom ze na razgovoru povedala, ce me bodo vprasali... naj me dajo v ozji izbor glede na moje izkusnje ne pa, ker ze imam ali pa ne bi imela otrok... tudi prej, ko se nisem bila mamica, nisem nikoli pisala, da nimam otrok... statusa sploh nisem navajala pa srecno s pisanjem prosenj in eventuelnimi razgovori
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 4.3.2006 23:37:49
|
|
|
|
Pupica
|
Ne napišem.Mislim, da me zaposluje zaradi moje strokovnosti in ne družine. Tako kot ne pišem, da hodim ven, da kadim, da ga žuram...sam primer
|
|
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 5.3.2006 9:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Napišem, da imam urejeno družinsko življenje in rešen stanovanjski problem.
|
|
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 5.3.2006 10:48:33
|
|
|
|
janjja
|
Ne napišem.Mislim, da me zaposluje zaradi moje strokovnosti in ne družine. Tako kot ne pišem, da hodim ven, da kadim, da ga žuram...sam primer Se podpišem. Saj ni straha da te to nebi na razgovoru vprašali. Ampak se vseeno da dobit službo, jaz sem jo kjub 18 mesečni hčerki in to zavidanja vredno. Imam pač srečo saj vem
|
|
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 6.3.2006 7:51:01
|
|
|
|
dory
|
Ne...koga pa briga kaj mam doma...ce vprasajo na razgovoru povem, drugace posebej ne omenjam...ker je dandanes vedno vec takih delodajalcev, ki so jim mlade mamice bolj kot ne strosek
|
|
|
|
RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE... 6.3.2006 14:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz lastnih izkušenj vem, da se delodajalci že v začetku preden objavijo oglas odločijo ali bodo na tem delovnem mestu zaposlili mlado mamico ali ne. Zato je skoraj vseeno, če napišeš ali imaš otroke ali ne. Če ne napišeš v prošnji te vprašajo na razgovoru. Itak pa v takem podjetju nočemo delati. Jaz imam najraje prošnje, kjer napišejo tako kot so punce že predlagale, da imajo urejeno družinsko življenje. Veliko sreče pri iskanju službe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?