|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrbi me
3.3.2006 23:01:56   
Špela
Prosim za malo vaših izkušenj. Sem v 6.tednu druge nosečnosti, pregled imam 16.3, sem pa že bila en teden nazaj na pregledu pa je bila vidna le vrečka velika 7 mm. Prebrala pa sem da naj bi se v 5-6 tednu že slišal srček. Kaj ej zdaj na tem. Me mora skrbeti ali je vse v redu? Je še prezgodaj da bi se videl plodek.Bom šla kar na pregled v ponedeljek če me bo tako žrlo.user posted image
Imam nekja bolečin na desni strani in rahko špikanje v jajčnikih, to je pa tudi vse.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skrbi me
3.3.2006 23:10:50   
soncnica 76
Meni je ginekolog rekel, da se srček sliši šele v sedmem tednu, tko da po moje nimaš vzroka za skrbi. Pa lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2006 23:31:24   
PBJ
Pri polnih 6. tednih oz. prvi dan 7. tedna, se pri mojem 3,2mm velikem pikcu srčni utrip še ni videl. Pri polnih 8. tednih je utrip bil prisoten.
Plod se "mora" pokazati pri 20mm veliki GV.

Ne skrbi - vse bo ok.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2006 12:12:14   
BONHEUR
Moja ginekologinja ponavadi sploh ne pregleduje pred osmim tednom, ker je še prehitro. Boš videla, v osmem tednu se bo utripanje srčka lepo videlo.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2006 19:49:46   
KODA
Pri meni se je šele v 8 tednu,kaj videlo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2006 12:06:09   
yennika
Pri moji user posted image  smo videli srček pri 7t+3dni.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2006 13:28:58   
Reja
Ne skrbi, naslednjič se bo vse videlo, zdaj je pa res še prezgodaj.

Glede špikanja pa ti lahko rečem le to: Welcome to the club!user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2006 13:32:21   
cmokec
Kot so ti druge napisale, je bil lahko pregled prezgodaj, da bi se kaj videlo. Želim ti lepo nosečnost pa čestitke za user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2006 7:19:00   
NATAŠI
Moj prvi pregled je bil v 8. tednu in takrat se je videl srček... verjetno je bil pregled prezgodaj... kdaj pa imaš naslednjega

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2006 13:59:37   
Alisa
tko ko so ti že vse ogovorile da je prezgodaj. tudi meni se je utrip videl šele v8.tednu.
pa vse čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2006 14:07:25   
Katjusa
Moj je bil pr 7/5 velik 15mm in se je videl utrip srcka! pomoje si bla mal prehitro na pregledu!

LP Katja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2006 14:37:41   
sončnica
Pri meni se v 5 tednu ni videlo nič drugega kot majhna pikica, ki naj bi bila gastacijska vrečka. V 8. tednu pa je normalno bil srček.

Pomiri se in še malo počakaj. V 5 tednu je res še prezgodaj, daj je to dejansko komaj 3. teden nosečnosti.

Srečno!

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2006 16:26:13   
naja78
živjo
tudi jaz sem bila v dobri polovici 5t na UZ,ker sem pač odnesla neke izvide,pa sem sfehtala še UZ.
takrat se je vidla vrečka 8mm in sem vprašala G če je to za to starost uredu,ker dejansko je plod res star 3t.
naročil me je čez 14 dni od tega datuma,torej bom takrat dopolnila dobrih 7t.
upam da takrat bo viden user posted image ,ki bo bil,....oziroma si želim da mojemu user posted image ,bije že zdaj.

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?