Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jogurt + še eno vprašanje 3.3.2006 21:31:38
|
|
|
|
Barči78
|
Mi kupujemo navadne jogurte od Mercatorja 3,2 % maščobe. Glede količine popitega mleka pa je meni patronažna rekla, da mora otrok popiti čisto mleko, ne da mu vedno nekaj notri zamešamo, npr. rižolino, gres,... Tako, da jaz gledam, da zjutraj vedno popije 270 ml samo mleka, 1x pa ji zamešam med 220 ml polento, gres, rižolino,..., popoldan pa lahko poje še skuto ali jogurt, ali puding, seveda od 180 - 200 ml. Tako smo začeli pri 9. mesecu, prej pa je dobila še zvečer 270 ml čistega mleka v stekleničko.
|
|
RE: Jogurt + še eno vprašanje 3.3.2006 21:36:36
|
|
|
|
Meceno
|
Kako pa češ drugače računat če hočeš v ml ,...lahko pa računaš beljakovine, maščobe, mineralov, in na koncu se nam sfuzla ,... da pa se Lp
|
|
|
|
RE: Jogurt + še eno vprašanje 4.3.2006 7:38:03
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz lahko samo sanjam da bi moj popil 270ml samega mleka. Smo ga nehal pit pri šestih mesecih - ga noče in konec. Tako da gledam da poje vsaj en jogurt in eno skuto na dan. Jeva pa skuto s sadjem, al pa navadno (pa dam zraven sveže sadje), jogurt ima pa najrajši jagodni jogodan. Je pa začel pit actimel, ki mu ga ˝razredčim˝ s 50 ml mleka, da pride malo več(in to po štirih mesecih, ker ga prej ni hotu - mleka namreč). Pa je rekla pediatrinja, da ni panike če ne spije full mleka. LP Tina
|
|
|
|
RE: Jogurt + še eno vprašanje 4.3.2006 7:46:33
|
|
|
|
Marogica
|
Naš ni navdušen nad jogurti, zato smo trenutno na skuticah. Kar se pa tiče računanja mleka na dan, pa jaz računam samo, koliko mleka je dobil na dan v kašicah. Torej dva mlečna obroka (zjutraj, zvečer) po ca. 200-250 ml. To je to.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?