|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče ven
3.3.2006 19:09:46   
Mateja82
Pozdravljene!!Sem nova na forumu in imam en problemček, namreč moj user posted image  zamuja že 8 dni. Težava je v tem da še tudi nič ne kaže na to da bo kmalu. Vse je še zaprto, nobenih popadkov, znakov nič. Res me kar naprej nekaj špika, boli  in trebuh mi otrdeva ampak to se dogaja že kakšne tri tedne pa kljub temu se ne prmakne nikamor. Z vsakim dnem imam občutek da nimam več možnosti za naravni porod.  Zanima me če je imela katera podobno izkušnjo in na kakšen način se je končal porod. Vem da ga sprožijo z umetnimi popadki, ampak se bojim da ne bojo prijeli in se bo vse skupaj končalo z CR. user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče ven
3.3.2006 19:14:41   
Anonimen
Pomiri se. Saj veš kaj pravijo- KO JE JOBOLKO ZRELO, jabolko ODPADE- in tako je tto isto kot pri tebi.

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2006 19:15:37   
Mina1
Mateja, sej veš, kako pravijo, vse in vsak ob svojem času in takouser posted image .

Malo se hecam, ampak kar drži. Ko bo mali pripravljen, bo prišel, boš videla. Bodi pozorna na tole plodovnico, torej da ti voda ne odteče. Če ti, je to prvi znak, da šibaš v porodnišnico.

Zdaj bi te morali že čekirati na dva dni (Ctg)?

Jaz sem rodila prvega 6 dni po tretjem roku, ctg ni nič pokazal, smo bili pa teh 14 dni kar naprej na stand byu, ker je G tako rekel, pa če mi ne bi voda odtekla med lulanjem, bi bila verjetno takrat še kar nekaj časa doma.

Ker se mali ni spustil in jaz se v 16-tih urah nisem nič odprla oz. samo 3 cm na umetnih popadkih, so naredili CR. Pa še plod je bil velik v sorazmerju z mojo medinico. Škratek je bil skoraj 4 kilski.

Skratka, očitno mu je še lepo notri. Nič ne skrbi, pazi torej na vodo, morebitne popadke, čep. Morda pa se kaj zgodi že za vikend.

Čimlažji porod ti želim in enega lepega in zdravegauser posted image . Pa sporoči novičkouser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2006 19:30:29   
Mateja82
Seveda me pregledujejo in s  user posted image  je tud na srečo  vse user posted image .  Ctg nič ne pokaže. G je rekel da počakajo 10 dni čez rok potem pa sprožijo.  Se pravi še dva tri dni... pa bo.  Najbolj groza me je da bi se končalo s CR. Še vedno pa upam da se bo začelo kar samo od sebe...

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2006 20:08:15   
cmokec
Mateja82, vsaka dočaka svojega škratka, tudi ti ga boš. Vem, da se ti ne vlečejo samo dnevi, še ura se ne premakne dovolj hitro. Ko si bo zaželel prihoda, ga nič ne bo ustavilo. Zato ti želim lep in hiter porod, pa čimprejšnje snidenje s tvojim sončkom.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2006 20:14:15   
Mina1
Mateja, naj te ne bo groza CR. TUdi mene je bilo prvič na smrt strah, pa sem oba rodila s CR. Itak pa vsak porod po svoje boli. Redke so tiste srečnice, ki rodijo v manj kot pol ure brez bolečin in tako.

Boš videla, kakorkoli se bo že razpletlo, bodo že tako naredili, da bo dobro za user posted image  in seveda zate.

Drži seuser posted image  in seveda zdrži še dan dva triuser posted image . Ne pozabi sporočiti lepe novičkeuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2006 20:21:22   
janjja
Cr pa res ni tako zelo grozen, nič bat. Se mi zdi da je CR od porodov še najboljša alternativa, no saj boš videla ko rodiš! PA sporoči.user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2006 20:32:18   
atinav
Mateja82 točno vem kaj doživljaš...tudi sama sem rodila 15 dni čez rok, in moram povedat da se mi je zadnjih 15 dni vleklo skoraj več kot 9 mesecevuser posted image ...na koncu so mi sprožili porod, ker mojuser posted image , še kar ne bi šel ven. Verjemi hitro bo prišel tvoj srečni dogodekuser posted image ....pa veliko zadovoljstvauser posted image !

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 21:34:49   
bombonček
Saj bo šlo nič skrbet še nihče ni not ostal.Veliko sreče.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 21:38:47   
sazi
Sama sicer nisem rodila čez rok, ampak so mi porod umetno sprožili 14 dni pred rokom (zaradi previsokega pritiska) - situacija sama je bila zato kar podobna. Nekateri so mi napovedovali CR, pa sem doživela prav lep porod. Zjutraj so mi vstavili 1. vaginaleto in napovedali, da bo čez 8 ur potrebno vstaviti novo - no, ni bilo treba, saj je 1. začela delovati že po 6. urah in sem bila tako na pregledu 3 cm odprta in so me poslali v porodno sobo. Kakih posebnosti nisem občutila, tudi popadkov ne (čeprav so mi rekli, da jih zagotovo imam, če se odpiram). So pa prišli zelo močni in zelo pogosti, ko so mi predrli mehur. Po predrtju mehurja mi je babica napovedala 8 ur rojevanja - me je skoraj kap, saj tako močnih popadkov ne bi zdržala toliko časa. K sreči je bila po dveh urah izmena in je imela nova babica drugačne poglede na vso zadevo - seveda z mojim privoljenjem. Me je priklopila na umetne popadke (je bolelo ko user posted image ) in rodila sem 3,5 ure po predrtju mehurja. Če bi morala it še enkrat rodit, bi kar podpisala za isti potek (je bilo hudo, ampak za preživet)...
Vsaka drugače reagira na razne pospeševalnike in sprožilce poroda - če bodo pri tebi potrebni ti želim, da se tvoje telo odzove podobno kot moje in da ti spomin na porod ostane v lepem spominu.
Srečno

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

SANJA
TEJA 30

ANJA (70%)

SONJA (8%)

TANJA (22%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!