|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je ali ni??? (glej album)
3.3.2006 18:08:15   
eva1
No kot sem že napisala, sem danes delala test, ampak je bila tako rahla črtica da ne vem, če bi fatamorganauser posted image user posted image user posted image ...
Končno mi je uspelo dati slike v album, malo sem jih potemnila, ker je blo preveč fleša , pa se je slabo videlo-sicer pa so ble črtice bolje videne tako v živo, kot pa na sliki, vendar je res tista nosečniška črtica ful nežna! Zadnjo M sem imela 29.1, pride pa kakor ji zapaše!
No kaj ve mislite, je user posted image ali ni? Drugače pa je to First sign test, katerega sem raztavila, ker se je lepše videlouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je ali ni??? (glej album)
3.3.2006 18:14:21   
soncece24
Jaz jo vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da ti lahko kr čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2006 18:53:08   
Anonimen
Jaz jo tudi vidim. Čestitke in želim ti lepo in zdravo nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
No, tokrat pa navijamo za pupiko, OK?user posted image

user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2006 18:56:09   
cmokec
Črtica je lepo vidna, zato čestitke, pa lepo nosečnost. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2006 19:07:52   
eva1
Ja upam, da je res user posted image , sem pa še 1x test pogledala-da ne bo katero zavedlo na sliki se tako vidi, tam ko piše max, da je tam črtica, vendar ni...črtica "je" na sredini, med tistima dvema bunkicama...čist tako svetlo se vidiuser posted image ...
...blacky-ja mogoče bo pa le pupika, bomo videli...sicer sem pa bila par dni nazaj pri ženski ki mi je vedeževala, pa me vpraša, če sem mogoče noseča-pa sem rekla da ne, potem pa je rekla da bom to leto, ali začetek naslednjega rodila punčko...zato sem šla tudi test delatuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo vidli, če bo kaj na tem!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2006 19:27:50   
čoko
tud jst sm vidla črtico!user posted image sicer je bolj slabo vidna ma tud to se da!pravjo da dokler se kej vid je zihr to touser posted image !ker je možno da si prepozno naredila tes tal pa prezgodej pole pa pride tko da se slabše vidi!
ČESTITAM!!!!user posted image upam da bomo tudi me druge kmalu zagledaleuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2006 20:22:11   
inja2
Tudi jaz vidim črtico. čestitke in lapo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2006 20:37:01   
atinav
Ja, čestitke Eva1...jaz sem tudi prepričana da je user posted image ...res superuser posted image user posted image user posted image ...evo pa Luka imel družbo. Želim ti vse superuser posted image !

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 20:46:26   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 21:18:13   
Azaleja
Ja, tudi jaz vidim črtico.user posted image user posted image user posted image

Čestitke! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2006 21:20:26   
bombonček
Bravo,lepo nosečnost!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2006 21:36:21   
mamči
user posted image  MISLIM, DA JE!! ČESTITKE!

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2006 21:53:04   
brina_3
user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image mirno nosečnostuser posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2006 10:32:59   
lelaval
user posted image user posted image  Jaz jo vidim. Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2006 21:04:38   
spacey
Eva1 ja čestitke ne... user posted image user posted image user posted image Ampak jaz je ne vidim, sem pač čorava, kaj čmo. user posted image user posted image

Packa nič nisi napisala v naši temi, ti ti lumpa! user posted image user posted image user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2006 21:08:57   
Jančika_
Uh, si nisem upala prej napisatiuser posted image , ampak jaz tud nič ne vidim. Še ena čoravauser posted image .

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.3.2006 21:49:16   
Minkaa
Jao a sem tud jaz čorava user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

slovensko/tuje/unikatno ime
catt

Kakšno ime ste / ali boste / imate željo izbrati vašemu otroku?

slovensko ime (78%)

tuje ime (10%)

unikatno ime (12%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!