Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
od trdega kakca do driske v enem dnevu 3.3.2006 17:33:52
|
|
|
|
sasa
|
pozdravljene, mi smo po par tednih trdno zaprtih ust koncno nasli zmagovalno kombinacijo: korenje z banano. in v navalu navdusenja (saj veste, otrok koncno je) ga je dobila dva dni zapored in pojedla ogromno. tretji dan smo kombinirali se korencek in jabolko, kar ni bilo sladko in vec kot tri zlicke ni slo. zraven smo vsak dan pojedli tudi kar nekaj milupine kasice ( do vceraj, ko sva z mozem zgrozeno ugotovila, koliko cukra je v skatli na kateri je najvecji napis No added sugar. no, pac ni added, ga je pa ohoho). do danes (cetrti dan) smo kakali trikrat na dan, vsakic dokaj trdno in z precej truda. in ravno sem hotela skocit po suhe slive v trgovino, pa se zgodi danasnji dan. dobila je jabolko s posusenimi marelicami in od takrat dvakrat tako na redko kakala, da bi temu najbrz lahko rekli driska (malce redkeje kot sicer prej, ko je bila le dojena). pred obrokom pa dvakrat spet po principu tresla se je gora, rodil misji (trden) kakec. saj previdevam, da to ni nic cudnega glede na to, da sele zadnje stiri dni na veliko je in to najbrz na malo crevesje zanimivo vpliva (sicer jo se veliko dojim), malo pa me vseeno skrbi. torej, mate morda kaksne podobne izkusnje? lp, sasa
|
|
|
|
RE: od trdega kakca do driske v enem dnevu 3.3.2006 19:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh sasa, naš je v enem šusu taprvo kakal trdo, potem mehko, nakoncu se je pa še malo pocedilo ven No, še vedno je včasih tako. Pomembno je, da veliko pije. Je pa res, da korenje zapira. Pa banane tudi trdijo blato. Jaz sem zadevo z nemaranjem kakšne stvari rešila tako, da sem dala notri eno žlico čist navadne skute. In Gašper pospravi kot za šalo No, ne sekiraj se, pri uvajanju hrane vedno traja nekaj časa,, da se črevesje sploh navadi na vse spremembe. Probaj še hruško, te so sladke. Aja! Sem še 1x prebrala, če jo še veliko dojiš, potem je pa to dojenski kakec in ne driska. Ko sem še sama dojila, je naš kakal precej tekoče, rumeno, pa tko
|
|
|
|
RE: od trdega kakca do driske v enem dnevu 3.3.2006 20:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Probaj ji dat po žlički za pit. Boš več koristnega nardila, kot s cucljem. Sploh, če se doji
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.