|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srečka nosečka????
3.3.2006 12:30:57   
girly
ojla punce!

jst bi pa moglauser posted image  dobit dva dni nazaj, včeri me je pa tko neki melo in sem popoldne nardila test BC mini, čeprav sem si rekla, nikoli več nobenga testa.In sta ble user posted image , samo sta full skupaj blizu. tko kot nekako tuki na RR, kjer sta narisani. Zdej pa ne vem, al sta to res user posted image  al je samo ena user posted image , ki se je "razmazala". Sicer je med njima bel prostor, ampak vseeno...sem imela že full slabih izkušenj s testi, trudiva se tud že precej časa, zato kar nekako ne morem verjet, da bi bla res lahko user posted image . Zdej me pa zanima, če ma kakšna med vami podobne izkušnje z BC mini in kok narazen so ble pr vas črtice?

lep pozdrav,girly

Kris je najin sonček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srečka nosečka????
3.3.2006 12:43:51   
Aja1
Mislim, da si srečka user posted image . Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

Pri meni sta bili črtici narazen cca 3mm. Lahko pa ponoviš test še jutri zjutaj, vendar mislim, da je brez pomena. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2006 13:00:05   
girly
joj aja, upam, da imaš prov!user posted image

bom še ponovila test ja. sporočim, če bo rezultat testa enak.

čestitke tudi tebi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan,girly

< Sporočilo je popravil girly -- 3.3.2006 13:04:28 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2006 13:05:43   
pinkiponki
Jst bi ga kr dons naredila. Ko sta bili pri meni slabo vidni črtici, sem ga tut kr popoldne naredila, sicer čez dva dni, ampak je isto pokazal in potrdil nosečnost. Jst tut mislim, da si srečka nosečka, ker če ne bi bla, ne bi blo nobene črtice!!!
Vso srečo

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2006 13:09:28   
Aja1
Ko boš ponovno delala test, sporoči, kako je pokazal.  Sem vesela, da nas je čedalje več user posted image  user posted image user posted image user posted image

Girly...še nekaj bi te vprašala. A ti vidiš pod svojimi posti trakec ali samo napisan inter. naslov? Jaz namreč pri vseh, ki imate trakec vidim le naslov. Imam kakšno nastavitev napačno? user posted image  Ker na mama.si pa vidim trakce.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2006 13:38:05   
petraz
Mislim, da si postala srečna user posted imageČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2006 13:45:32   
muha1
Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image .

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2006 14:11:17   
Azaleja
Jaz sem tudi mnenja, da ti lahko kar čestitamo. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa počutje...je kaj opaznega...razen izostanka M?

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 15:38:42   
girly
hvala za čestitke punce!upam, da se bo izkazalo, da so upravičene. bom kr do jutri počaka s testom in ga nardila takoj zjutri, da se bojo dvomi razblinili...

držite pesti!user posted image

aja1: ne, tud jst ne vidim trakca, samo še vedno nism popravla v profilu, bi si mogla zbrisat pa se kr nekako ne spravim k temu. nimaš ti prov nč narobe, samo RR ne podpira, da maš trakec v podpisu.zakaj pa ne vem user posted image

znaki: v bistvu nobenih, samo en pritajen občutek, da sem pa mogoče user posted image .

upam, da sem res in me občutek ne vara. vam sporočim rezultat drugega testa!

držite pesti!!! user posted image

lep dan,girly

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 17:02:14   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2006 18:42:53   
emaa
Čestitam girly, pa poročaj, da te dam na seznam fosečk

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2006 20:24:42   
inja2
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2006 21:57:51   
bombonček
ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.3.2006 21:58:24   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.3.2006 22:04:21   
cmokec
Čestitke user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.3.2006 22:21:14   
kasija78
Čestitke user posted image user posted image user posted image !

kasija

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2006 0:38:50   
Barbk
user posted image user posted image user posted image  za user posted image .Prijetnih 9 nosečniških mesecev ti želim.

Barbk

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.3.2006 16:32:32   
girly
danes zjutraj sem ponovila test, prav tako BC mini. in enak rezultat! že sem mislila, no, zdej nama je pa res uspelo, pa naredim še test z BC, tako, da bo ziher. In...nič! samo ena črtica.user posted image  Sploh ne morem verjet, da se mi to dogaja! Res sem mislila, da je to to, ampak očitno so se testi spet poigrali z mano!

Hvala za čestitke punce, ampak očitno mi še vedno ni namenjeno...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend vsem
girly

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2006 17:39:33   
eva1
A danes si ponovila z dvema testoma, pa je bil eden + eden pa - al kako? Več BC mini reagira na manj hormona kot navaden BC, tako da možno da je ta zamočil...a imaš kašno slikico, pa jo daj na RR za preverimo...jaz tudi ne vrjamem, da je tisto(glej mojo temo) // in dokler črtice ne bodo res izrazite se tut veselila ne bom...sporoči kako bo!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2006 12:02:08   
girly
ja, včeri sem nardila dva testa. BC mini +, BC pa -. slikce pa na žalost nimam.vem, da BC mini reagira na manjšo količino hormonov, ampak jst mislem, da ni nič. sploh ne bom več ponavljala testa, ker je vse tole zame preveč stresno. sem se sprijaznila, da pač še ni čas za to. enostavno več ne mislim na to, bom pa naslednjič dvakrat premislila, preden bom kupila naslednji test, in v primeru da ga bom, to zagotovo ne bo več BC mini.

Eva1, ti si pa kar dovoli biti vesela. sem pogledala slikce in zagotovo si srečka user posted image . Iskrene čestitke!Želim ti lepo, veselo in zdravo user posted image . pa čuvaj svojega user posted image . Čestitke seveda tudi atiju!

lep dan,girly

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2006 12:28:35   
Anonimen
nehi delat te bcje in ne vem kva še..pejt v lekarno pa si kupi romed, naredi test točno po navodilih najbolj zutri pa boš 100 posto zihr. men je romed kazal 2 črtici, clear blue pa -!!!

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2006 12:58:04   
čoko
najprej čestitke tebi aja1user posted image marsikatera bi bila rada na tvojem mestuuser posted image
tebi girly pa ti svetujem da ne obupaj!upanje umre zadnej....tudi jaz sem skoraj že obupala in bila velikokrat razočarana ko sem na testih videla -!sem pa vedno opravljala clear blue in do sedaj se na žalost pri meni še ni zmotil!
upam da boš tudi ti čimprej srečno user posted image  in ti bom lahko tudi tebi čestitala!
SREČNO!user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.3.2006 15:21:16   
Grizo
Girly, meni se zdi vse skupaj prav cudno. user posted image  Ne bi pocakala se kaksen dan in poskusila ponovno s CB?
Ce ti je mini 2x pokazal +, mora biti nekaj na tem user posted image  Drugace pa naj user posted image  nekam grejo. En test ja, drugi ne... saj se cloveku potem res ze user posted image .
Upam na najboljse, v vsakem primer pa gremo naprej.
Lp!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.3.2006 8:24:36   
girly
smo šli že dalje! user posted image se sploh ne obremenjujem več s tem. bomo pač šli v nove boje. testa pa ne nameravam več delat. konec meseca imam tko al tko pregled pri g zarad hormonskih motenj pa bojo takrat povedal, če je al pa če ni, ker če še ni, pa še bo! user posted image

LARA: romed test je pr meni vedno zatajil, ker se je vedno pigment razmazal po celotnem okencu in se ni nič videlo. pa nekaj drugih punc je melo enake izkušnje, zato tega testa ne uporabljam več.

V glavnem, pogumno v nove boje!

lep pozdrav
girly

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?