|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik
3.3.2006 11:28:57   
Anonimen
Kako pripraviti otroka, ki mu je zobozdravnica že vrtala - delala plombe, da odpre usta?
Namreč ena zobarka je delala bolj na grobo in na silo, pri tej ko smo pa zdaj, pa hoče vse s sodelovanjem 2 in pol letnega otroka, ampak nikamor ne pridemo, ker noče niti ust odpret, kaj šele, da bi ji kaj delala?!

Predlagate nadaljevanje po mirni poti ali na silo (ker zobke bi blo nujno potrebno popravit)?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik
3.3.2006 16:19:30   
mačica
Mi smo hodili skoraj eno leto in od tega da ni niti skozi vrata stopila smo prišli tudi do tega da je eno luknico povrtala, čeprav smo zdaj po tem dogodku spet na začetku čeprav je ni nič bolelo. Poskužšamo spet čeprav bo verjetno moglo it na silo... aja, je pa stara 4 leta!
Preberi otroku kjnigico aleja mlečnih zobkov kjer sta lumpi in capi ki delata hiše v zobeh... moja je bla navdušena!
lp,mačica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2006 8:10:37   
BARBARA R.
Po mirni poti. Mene do 18-ga, ko me je srečala pamet, niso spravili na stol.
Kar počasi in od začetka.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 0:34:30   
KODA
Mi smo včeraj bili pri zobozdravniku,čisto zastonj.Oba sta lepo odprla usta(tastarejši vsi zobki O.K,tamali bi moral dobit plombico),ampak,ko je zdravnica tamalemu rekla,da bo treba plombico dat,je bil že beg iz stola na vidiku.
Pri nas je že bilo vse brez problema,tudi plombica,ampak včasih ga tudi nekaj piči in ne dovoli čisto nič.Pa ga ne silimo.Lepo počasi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?