|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tifol
2.3.2006 19:13:10   
saraja
Oj, vse user posted image !!!

Že nekaj časa me muči to vprašanje! Sem v 16tin4d, pred 6t sem bila na pregledu pri G in mi je sestra povedala, da ne rabim več jesti Tifol tabletk. Ko mi je zamujala user posted image sem začela jesti tabletke. T
ako da sem jih pojedla le dve škatlici. A je to hudo narobe, tako me je strah, da ne bo kaj z user posted image narobe!! Pomagajte z nasveti!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tifol
2.3.2006 19:45:52   
petrulja
Jaz sem jih začela jest šele ko sem zvedela da sem noseča - nekje pri 6 t. Pa je z našo pikico vse OK. Lahko pa greš mogoče še na nuhalno svetlino, čeprav je že malo pozno zaradi starosti ploda.
Saj te razumem, da te skrbi. Mene je tudi. Samo včasih teh stvari ženske niso jemale pa je bilo z otroci tudi vse v redu. Je pa res,da so jedli bolj kvalitetno hrano.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2006 19:49:08   
Anonimen
Jaz do skoraj 6T sploh nisem vedela, kaj so to tabletke Tifol. Pojedla sem tudi samo dve škatlici. Sicer je pa tako fora, da jih ješ do nekje do 12T, potem pa itak ni več poanta. No, tako so meni razložili.
Ja, pa moja mama sploh ni vedela,kaj je to Tifol, pa je z mano vse ok.
Sicer boš pa tko hodila na UZ pa na NS pa ti bodo vse sproti povedal, da je vse okej user posted image

(odgovor članu petrulja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2006 21:16:57   
soncek&luna
jaz Tifola sploh nisem jedla, ker sem se po njem slabo pocutila.... sicer pa tudi v drugih stvareh najdemo folno kislino... nic ni narobe, ce si prenehala jemati

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 21:20:04   
b.nika
Oj. Jaz sem jih začela jesti, ko sem zvedela, da sem noseča- 6 tednov, jedla sem jih pa do 13 tedna.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2006 0:13:00   
Anonimen
Jz tut nisem tifola jedla, ker mi je bilo po njem še bolj slabo. Sem pa zato jedla veliko čokolinota in keksolinota, ki prav tako vsebujeta folno kislino. Pa špinača mi je blazno pasala (prav tako vsebuje folno kislino + železo). Zdaj sem mamica zdrave 2 mesečnice. Pa Za Life (voda) ima folno kislino...Tako da, tole forsiranje s Tifolom je bolj tržna fora kot ne. Folno kislino dobiš tudi s polnovredno prehrano...

Saraja, ni ti treba niti malo skrbeti, da bo z otrokom kaj narobe. Telo ti je verjetno samo povedalo katera hrana ti najbolj paše (meni je čokolino) in to pomeni, da je telo samo zahtevalo tisto čemur mu je manjkalo. Če pa malo pomisliš...JE TVOJA MAMA JEDLA TIFOL? JE S TABO KAJ NAROBE? No vidiš!!!

< Sporočilo je popravil caffee -- 3.3.2006 0:17:14 >

(odgovor članu b.nika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2006 7:51:44   
NATAŠI
Jaz sem jih sicer začela jemati pred zanositvijo dva meseca in jih jemljem še vedno, ker mi je G rekla da lahko jemljem celo nosečnost. Sem pa že velikokrat slišala da pravijo, da se jih jemlje do prvih treh mesecev nosečnosti potem se pa preneha. Naj te ne skrbi,  verjetno že ve kaj ti je rekla. Jaz sicer zadnja dva meseca ne jemljem Tifola ampak CentraMed mami katere tabletke imajo še dodatne vitamine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2006 10:52:24   
saraja
Hvala vsem za tako spodbudne odgovore, res ste super!! Sicer sem pa že bila na NS, pa mi je G rekel, da je vse ok!!! Imam pa takega G, da se z mano sploh ni nič pogovarjal, ker se mu je neprestano mudilo, da bi ja čimprej pacientk spravil skoz, tako da o moji bebiki nikoli ni povedal kaj!
Mislim, G pa taki!!!
Zdaj v torek sem naročena pri drugi G, ki pa je čisto nasprotje od njega!!!! Držite pesti za mojo user posted image !!
Lep dan vam želim!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 16:20:00   
AKŠ
brez skrbi če ga ne boš jemala tako dolgo.....folna kislina je v hrani, ki jo dnevno uživaš....

sicer pa....naši starši sploh niso vedeli za tifol, pa smo vsi zdravi......a ne?

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 19:10:03   
yennika
Saraja, s tvojo bebico je in bo vse ok!!!!!!
Pa kej poklič!user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2006 21:51:46   
bombonček
Jaz sem jih pojedla le eno škatlico pa je vse uredu.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?