|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRIKRIVANJE
2.3.2006 17:19:28   
tehnofil
Stalno se pojavljajo vprašanja, kaj mislimo. Ali vas partner vara z drugo. Sumite zato, ker vam prikriva telefonske pogovore. Prikriva SMS. Prikriva Maile. In ima to za svojo zasebnost.

Ja valda ima nekaj za bregom. Ja valda te vara. Če te še ne te bo pa takoj ko bo priložnost. Tvoj primer ni čisto nič bolj poseben. Drugačen od ostalih.

Partner ki prikriva razmerje (označeno tudi kot poslovno, prijateljsko in lahko intimno) NIMA ČISTIH NAMENOV. Nima.

Če mu ena teži v službi, ker se je zaljubila in mu teži po telefonu in kakodrugače je to zato ker to pusti. Ker mu to ugaja in ne zato ker je revček. Pusti zato, ker nikoli ne ve kdaj bo priložnost. Ko vam prikriva vam s tem jasno govori: PRIPRAVLJAM SI PROSTOR ZA TAKRAT KO BO PRILOŽNOST.

Niste poročene z evnuhi in niste poročene svetnikom ampak z nekom ki vam prikriva. A ste se zato poročili? A ste zato skupaj da si prikrivate? A ste zato z njim, da vam prikriva?

Ma dejte mal zdrave pameti uporabljat.

----------
Pišem posebej, da ne bi koga užalil. Ampak velja za vse, ki sprašujejo te neumnosti. Pa saj se ve, kako je stem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRIKRIVANJE
2.3.2006 17:47:59   
Lumpi
ZELO DOBRO POVEDANOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2006 17:57:26   
tipka
Se moram kar smejat, sem že sama mislila odpreti novo temo o varanju, tako na splošno, ker mi je prišlo na misel, da je varanje novi slovenski nacionalni šport. Prej je veljalo smučanje za nacionalni šport, zdaj pa je smučarija že hudo draga, s starimi dilami pa ne gre smučat, zato se je treba izživeti nekje drugje, ne?

In še nekaj sem spoznala. Toliko moških me je osvajalo in me še osvaja, da sem mislila, da sem lepa, privlačna, seksapilna, da se mi moški ne morejo upreti.user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa vidim, da moški pač morajo probavat in probavajo pri vseh, da se jim potem sploh kje posreči.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2006 18:12:30   
muki1
No, potem sem jaz verjetno res grda kot smrtni greh, ker mene živi bog ne peca..........ali pa moški v moji bližini vejo, da sem srečno poročena user posted image   user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 18:16:24   
tipka
Muki, počakaj še malo, ko boš imela za sabo nekaj let delovne dobe, par dopustov,.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 19:09:46   
CIPRESA
Ja prikrivanje za moje pojme nima nič opraviti z neko dobro trdno zvezo. Prikrivanje povzroči dvom v drugem partnerju ta pa privede do najrazličnejših scenarijev ki se pojavljajo v glavi drugega parnerja. Da dopuščaš oz. se dobesedno naslajaš nad tem da nekdo ne ve na katero stran te vleče pomeni da se dobesedno delaš norca iz človeka in ga vlečeš za nos. Zakaj nekateri v tem uživajo in kako lahko s tem dvigujejo svoj ego ... tega ne razumem. Vsekakor pa tu ni vprašanja ali ostati s takim partnerjem ali ne saj sam s takim obnašanjem pokaže že v naprej da bo vedno in povsod rabil neko potrditev od tretje osebe, da bo kar naprej iskal nekaj novega mladostnega kar mu bo dvigovalo njegovo samozavest, če ne še kaj drugegauser posted image

Mislim da oseba ki kaj takega vpraša na forumu se ne slepi in že v naprej ve kakšni bodo odgovori in rabi le potrditev. Včasih ne ve ali se določena stvar zdi čudna samo njej ali še komu dugemu zato vpraša za mnenja...meni se to ne zdi nič čudno. Pač rabi le besedo da se obrne v pravo smer...in to je najmanj s čimer ji lahko pomagam.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 19:12:23   
kalbo
Pa človek, a maš ti mal preveč časa, da takele blesarije na splošno pišeš? Če nekdo vpraša za nasvet o svojem problemu, mu ga damo. Takšnole splošno filozofiranje je pa odveč, vsaj po mojem mnenju.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2006 19:35:48   
tipka
Še nekaj na splošno.user posted image

Večkrat sem že videla, tudi sama doživela. tokrat spet, da ljudje, ki ne vejo, kaj odgovoriti, utemeljiti,.... napišejo, kaj maš preveč časa, kaj filozofiraš, torej bi morali tisti, ki smo napadeni, že vnaprej vedeti, koliko teorije smemo napisati k praksi, kdaj se smemo nekateri poslužiti drugih podobnih primerov, da nismo potem obtoženi, da vpletamo nekaj, kar pod tisto temo ne spada,..., ja, kaj čem.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 0:29:57   
lelaval
Tehnofil, eni oz. ene rabijo potrditev oz. še mnejne drugih, da je to res to, kar domnevajo. Dokler se ti še samo zdi, da bi to lahko bilo, še gre, ko pa zveš resnico, pa boli, čeprav si jo že slutil.
Kar pa se tiče prikrivanja tako SMS, klicev, mailov... -to ne sodi v zrel partnerski odnos. Če nekaj prikrivaš, potem zagotovo nimaš poštenih namenov. Drugo je, če pripravljaš partnerju neko presenečenje, a če bi moj imel mail od neke ženske, ki mu piše, da bi bilo fajn če jo pokliče,...,  bi se pogovorila z njim (upam, da kaj takega ne bom našla user posted image ) in zadevo razčistila. Ne bi me mogel odslovit z besedami, da mu ne paše, če brskam po njegovih osebnih stvareh. In verjamem, da bi tudi sam storil enako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 8:00:26   
kalbo
Tipka, nisem tebe "napadel", tko da je obramba odveč!
Pri vseh teh temah o varanju in prikrivanju SMSov je veliko takih, pri katerih ženske delajo iz muhe slona, nekaj je pa resnih, zato se mi zdi, da je takšno posplošeno filozofiranje avtorja teme odveč in nikomur ne pomaga.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2006 8:20:50   
Marogica
Tehnofil, jaz se strinjam s teboj, kar si napisal v celoti. Vendar je to, kar si napisal, lepo povedala teorija, v praksi pač izgleda vseeno drugače. To mislim v tem smislu, da so tvoje ugotovitve pravilne, vendar si pa na nekaj pozabil. Kje so tu čustva teh varajočih in prevaranih? Na te si pozabil.
Zakaj misliš, da anonimne ali tudi ne, to sprašujejo in želijo naša mnenja? Večina teh nekje v drobovju čuti, da je tako, pa vendar...... Tu so čustva, tu so otroci, tu je navajenost živeti eden z drugim, tu so strahovi, tu so finančne stiske teh, ki sprašujejo za nasvete in delijo z nami svoje probleme.  V tem kompleksenm primeru pa si človek ne želi resnice, ker še vedno upa, upa, da so ga samo občutki prevarali in ne partner.
Jaz bi si najbrž tudi oči zatiskala, vsaj nekaj časa, pa ne, da tega ne bi opazila, ampak ker si takšne resnice enostavno ne bi želela.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2006 8:52:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Ma dejte mal zdrave pameti uporabljat.

Pa jo probaj se ti...  Ta smoren velja mogoce zate, ki si preprosto prevzel druzbeni vzorec, kako naj bi partnerstvo izgledalo.. da bi drugi (to je najbolj pomembmo.. drugi) rekli, da mas fajn partnerstvo..

Zame pa pac ne velja...

Pa ne mislim, da je treba kaj prikrivat.. ampak veza, kjer obstaja razlog, da se nekaj prikrije, je bolna iz obeh strani. Ne gre samo za tistega, ki prikriva.. ampak tudi za tistega, ki bi bil ranjen, kadar drugi ne bi prikrival..
Cist nobene razlike ni med tistim, ki prikrije in med tistim, ki bi ga nekaj bolelo, ce ne bi bilo prikrito.. Ta dva paseta kot kljuc in kljucanica..

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2006 13:03:18   
Jutra
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
... ampak veza, kjer obstaja razlog, da se nekaj prikrije, je bolna iz obeh strani. Ne gre samo za tistega, ki prikriva.. ampak tudi za tistega, ki bi bil ranjen, kadar drugi ne bi prikrival..
Cist nobene razlike ni med tistim, ki prikrije in med tistim, ki bi ga nekaj bolelo, ce ne bi bilo prikrito.. Ta dva paseta kot kljuc in kljucanica.

...pašeta že kot ključ in ključavnica, žal pa je to potem bolj ena nikakva zveza.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.3.2006 15:59:56   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Jaz bi si najbrž tudi oči zatiskala, vsaj nekaj časa, pa ne, da tega ne bi opazila, ampak ker si takšne resnice enostavno ne bi želela.

Ravno v tem je bistvo. Kaj narediti ko uvidiš? Kako reagirati ko izveš resnico? In najbolj bistevno pravzaprav: Ali sploh želijo(mo) vedeti resnico? Tako, da je vprašanje bolj ZAKAJ SPRAŠUJE(mo)? Prvo si mora odgovoriti na to, šele potem naj jo išče.

Bi še kaj dodal, pa jima ne bom naredil zadovoljstva.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!