|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa smo doma z infekcijske
2.3.2006 16:56:38   
tincci
Ni bil zobek: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=817115. Prva bolezen je za nami, pri 4m! Fasala virozo, so testirali, pa niti ne vedo, kakšno. Sva bili od ponedeljka na infekcijski, nas je poslala pediatrinja, ker se je vročini, driski in rdečim očem priključil še rdeč izpuščaj po celem telesu. Skratka, hvala bogu, da sva bile 3 dni tam, ko je bilo najhujše, ker drugače ne vem... Zdaj še kašlja in vsa je hripava, ampak vročine ni, izpuščaja tudi ne, skratka Hana je doma. Kok me je skrbelo, prvo noč sem prebedela in vmes ene parkrat kar jokala, ker boga revica sploh ni bila pri sebi user posted image

Zdaj pa jo bom upam kmalu pozdravila do konca doma! Kok je pa srečna, ko je doma user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa smo doma z infekcijske
2.3.2006 16:58:38   
total
O boga malčica,upam da se čimprej pozdravi in da bo naprej skoz zdrava.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2006 17:01:26   
cmokec
Super, da se je stanje tako hitro popravilo, da sta že doma. Pozdravita se čimpreje user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2006 17:01:44   
sarazan
No, hvala Bogu, da ste ok. Prav rada slišim dobre novice. user posted image

Tudi mene je danes skoraj kap, ko sem izvedela, da je sestra klicala rešilca, da so ji oživljali hčerko. Mala punčka (2 leti) je imela vročinske krče in je kar naenkrat zavila z učki in jo je zmanjkalo. Nehala je celo dihati. Si sploh ne predstavljam, kaj je sestra dala čez. Meni bi se zmešalo.
No, zdaj so na infekcijski kliniki. Punčka pol ure sploh ni dojemala okolice, zdaj pa spi. Upam, da kmalu ugotovijo, kaj je narobe z njo in jo pozdravijo.

Zelo me skrbi.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 17:16:00   
Anonimen
Tincci, samo da ste doma in da je to za vami. Zdaj pa lubčkat.user posted image

Sarazan, a od sestre punčka je torej imela tako grozno vročino?

(odgovor članu sarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 17:20:51   
tincci
Sarazan, tam je v najboljših rokah, tako da ne skrbi, tok je doktorjev tam, da bodo že kaj naumili! 

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 17:21:57   
sarazan
Ja, imela je povišano vročino, potem krče, pa še kašljala je močno. Izgleda, da je bilo vse preveč za njeno telo in je omagala.
Držim pesti, da bo kmalu zdrava. Tako jo imam rada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2006 17:22:25   
soncek&luna
joj, si sploh ne znam predstavljat kako bi blo z mano,k ce bi to dozivljala... ubogi malcki...vazno, da je zdaj vse ok....
mene ze mal pri mojem skrbi, ker je dobil po obrazku pikice, pa se tolazim, da se mu samo koza cisti... zaenkrat se ni se nikamor razsirlo

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2006 17:23:19   
sarazan
povišano temperaturo.... se opravičujem user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2006 17:35:16   
Anonimen
Ja, verjamem, da jo imaš rada, srazan. Si predstavljam, kako sem jaz (in jih še imam) rada imela moje nečake, ko so bili majhni. Kot svoje. Ubogica, upam da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu sarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2006 18:51:05   
KODA
Držim pesti,za hitro ozdravitev obeh.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2006 22:06:26   
petarda
Sem se že spraševala kje sta s Hano. No, v glavnem, da je vse OK. Pa lepo se še doma pocajtata.

Sarazan upam, da bo tvoja nečakinja tudi kmalu ozdravela. Res groza. Tako nebogljeni so ti otročki.user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2006 0:18:20   
lelaval
Držim pesti, da bo z obema vse vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.3.2006 7:59:08   
tincci
Hvala vsemuser posted image Saj bova kmalu ok, zdaj ko sva doma.

Pa še na hitr moja izkušnja z infekcijske. Naju sprejmejo notri, tamala vsa vročična, v izpuščajih, sploh ni vedla dobr zase. Prideva na oddelek zvečer, me pelje sestra v sobo, kjer je bla za tamalo pojstla pa dva mala otroška stola. Da nima pojstle, žal. user posted image In jaz, da sem polno doječa mama, da je mala stara 4m in da ne morem celo noč prečut na temu stolčku, kako naj tam dojim pa imam sploh mleko še?? Sem vztrajala in mi je pripeljala pojstlo, ki je bla na hodniku, imela je še en flek na rjuhi, pa je samo še eno rjuho čez vrgla. No, ampak vsaj pojstlo sem dobila. Naslednji dan zvečer sva šli pa v svojo sobo s kopalnico, hvala bogu.user posted image

Imela sem 3 zdravnice, ker se na infekcijski stalno menjavajo ta mlade zdravnice direkt iz šole. Ena mi je manj povedala kot druga, ker itak niso vedle, kakšna viroza je to. Je bil pa en bolničar ful prijazen pa mi je nosil vodo, pa ena sestra je bila od vseh najbolj korektna pa najmanj naveličana (una ta starejše so same sebi odveč) Ta sestra je bla pa še mlada pa ful prijazna pa skos me je spraševala, kaj rabiva, pa ko sem jedla, je čuvala tamalo, da sem v miru pojedla. Res lepo. user posted image Sem naročila mojmu, da je zadnji dan šel po Gorenjko čokolado in sem ji jo dala. Ji je blo kar nerodn, ampak jst sem bla res vesela, da je bla tok ok, ker mi je precej olajšala biti tam.user posted image

V sosednji sobi je bla ena mamica z 1-mesečno deklico, ki je skos bruhala. In ker so steklene stene, sem valjda vse slišala. Tamala je minimalno jokala, mislila sem, da zato, ker je tok mejhna, potem pa mi je čistilka rekla, da ji mamica skos tlači dudo v usta, da ne jokauser posted image Pa cel dan je mela na obisku prijateljice, tamala pa čist bolna na infekcijskiuser posted image Ponoči pa pazite to: tamala se zbudi, pojokca in je jokala malo več kot pol minute kot ponavadi in ona jo itak nikoli ni imela v rokah, da je ne razvadi. Skratka, mala leži zraven nje na pojstli, pojokuje ona pa njej: "veš kaj, ti lahko manipuliraš vse druge, mene pa ne boš. mamica ne mara manipuliranja, ne, ne." user posted image user posted image user posted image user posted image Malo mi je manjkalo, da bi odgrnila zaveso pa jo vprašala, kaj njej ni jasn. Prišlo je do tega, da se je mala čistilki tok smilila, da je mamico vprašala, če jo lahko ona mal pestuje!!! Pa je rekla, da ne, da sam izsiljuje!! Mah, too much, nisem mogla verjet, ko sem šla, ji sploh nisem rekla adijo, kakšna user posted image !!!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.3.2006 8:57:50   
Anonimen
Tole se mi vse zdi zelo podobno našemu pripetljaju,ko je naš Timi bil star
štiri mesece.Visoka vročina,rdeče učke,jok,jok.
Pristala sta v bolnišnici,na noben način niso uspeli zbiti vročino.
Testirali in ugibali so,kaj naj mu bilo.Viroza?Niso znali postavit diagnoze.
Četrti dan,koje vročina čisto malo padla iz 39 na 38 so ju spustili
domov,saj je bilo pred vrati Silvestrovo(dve uri)Takoj sta domov
prišla je vročina v nekaj urah padla na normalo.Dva dni kasneje so se pojavili rdeči izpuščaji.Končna diagnoza 6 otroška bolezen.Pa jo niso
zdravniki ugotovili,ampak mi doma.
Samo,da je vse za vami!!!!

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.3.2006 10:30:09   
sarazan
Ja, tincci, vse sorta ljudi srečaš. Takim bi morali kar prepovedat imet otroke. Sem tako jezna, ko slišim take zgodbe.

Samo, da ste vi zdaj zdravi.

Nam so včeraj vsem leta življenja šla. Ponoči je nečakinja dobila še infuzijo. Kmalu bi pa še sestro začel pedenat, ker je bila živčna razvalina. Mož jo je zamenjal, da se je šla domov naspat. Danes zjutraj sta obe bolje. Če punčka ne bo dobila spet vročine, bo šla lahko popoldne domov.
In kaj ji je bilo? Pravijo, da viroza. Sestra je dobila še neko zdravilo, ki ji ga mora dati takoj, če bi se vročinski krči ponovili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.3.2006 13:14:43   
Pikica76
Oh tinnci sem se mogla kar malo pojokcat ob tvoji zgodbi, ker vem kaj si prestajala (midva sva bila prvih 14 dni na pediatrični zaradi zlatenice pa vem kako je hudo, ko vidiš svojega otroka bolanga).

Tista mamica pa tudi ni normalna, da noče bolanega otroka pestvat, ko pa revež bogi rabi mamino toplino. Ja kaj je pa to tolk hudo!? Jaz bom mojga pestvala pa če bo na koncu še tolk razvajen ga bom, ker MI NI TEŽKO karkoli narest za svojega otroka.

Vam pa punce dam en nasvet, sej boste rekle, da ni nič posebnega ampak, vedno, vedno si umijte roke preden se dotikate otroka, to povejte tudi drugim, ki se dotikajo vašega otroka, ker roke so vir največji bakterij. Na pediatrični je bila ena mamica z fantkom, ki bi bil v življenjski nevarnosti, če bi zbolel za kakšno virozo. Pa je njegova mamica vprašala, kaj naj naredi, če je npr. mož bolan in so ji svetovali, da naj si čim pogosteje umiva roke (po možnosti uporabi tudi razkužilo), ker že s tem ogromno naredi.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?