tincci
|
Hvala vsem Saj bova kmalu ok, zdaj ko sva doma. Pa še na hitr moja izkušnja z infekcijske. Naju sprejmejo notri, tamala vsa vročična, v izpuščajih, sploh ni vedla dobr zase. Prideva na oddelek zvečer, me pelje sestra v sobo, kjer je bla za tamalo pojstla pa dva mala otroška stola. Da nima pojstle, žal. In jaz, da sem polno doječa mama, da je mala stara 4m in da ne morem celo noč prečut na temu stolčku, kako naj tam dojim pa imam sploh mleko še?? Sem vztrajala in mi je pripeljala pojstlo, ki je bla na hodniku, imela je še en flek na rjuhi, pa je samo še eno rjuho čez vrgla. No, ampak vsaj pojstlo sem dobila. Naslednji dan zvečer sva šli pa v svojo sobo s kopalnico, hvala bogu. Imela sem 3 zdravnice, ker se na infekcijski stalno menjavajo ta mlade zdravnice direkt iz šole. Ena mi je manj povedala kot druga, ker itak niso vedle, kakšna viroza je to. Je bil pa en bolničar ful prijazen pa mi je nosil vodo, pa ena sestra je bila od vseh najbolj korektna pa najmanj naveličana (una ta starejše so same sebi odveč) Ta sestra je bla pa še mlada pa ful prijazna pa skos me je spraševala, kaj rabiva, pa ko sem jedla, je čuvala tamalo, da sem v miru pojedla. Res lepo. Sem naročila mojmu, da je zadnji dan šel po Gorenjko čokolado in sem ji jo dala. Ji je blo kar nerodn, ampak jst sem bla res vesela, da je bla tok ok, ker mi je precej olajšala biti tam. V sosednji sobi je bla ena mamica z 1-mesečno deklico, ki je skos bruhala. In ker so steklene stene, sem valjda vse slišala. Tamala je minimalno jokala, mislila sem, da zato, ker je tok mejhna, potem pa mi je čistilka rekla, da ji mamica skos tlači dudo v usta, da ne joka Pa cel dan je mela na obisku prijateljice, tamala pa čist bolna na infekcijski Ponoči pa pazite to: tamala se zbudi, pojokca in je jokala malo več kot pol minute kot ponavadi in ona jo itak nikoli ni imela v rokah, da je ne razvadi. Skratka, mala leži zraven nje na pojstli, pojokuje ona pa njej: "veš kaj, ti lahko manipuliraš vse druge, mene pa ne boš. mamica ne mara manipuliranja, ne, ne." Malo mi je manjkalo, da bi odgrnila zaveso pa jo vprašala, kaj njej ni jasn. Prišlo je do tega, da se je mala čistilki tok smilila, da je mamico vprašala, če jo lahko ona mal pestuje!!! Pa je rekla, da ne, da sam izsiljuje!! Mah, too much, nisem mogla verjet, ko sem šla, ji sploh nisem rekla adijo, kakšna !!!!
|