Spark
|
Pri nam je podobno. Moj ima občutek da je najina pupa veliko več z mojimi starši kot pa z njegovimi. Pa mi gre na živce, ker ni res saj živimo v hiši njegovih staršev in tudi če ne gremo k njim na obisk, jih veliko srečamo pred hišo. S tem da pa oni hodijo po njo v vrtec in je pri njih skoraj vsak dan vsaj eno uro, k mojim pa gremo samo čez vikend, pa tam nismo cel dan, ampak samo uro ali pa dve. V februarju sem zanalašč vodila evidenco, koliko je mala bila pri komu na obisku, in ko sem mu pokazala da je bila pri njegovih veliko več kot pri mojih, se je pa začel zgovarjat, na ne vem kaj že. Pa skos govori, da jaz kompliciram, pa ne pustim, da hodi gor, pa nevem kaj še. Samo včasih mi se zdi naumno, da gre v soboto zjutraj v službo, jaz pa sem bila cel teden cele dneve v službi in je nisem nič videla. Mala je pa bila veliko pri njegovih v tem času. Potem mi pa odgovori, da jaz ne pustim. Pa še full je bil jezen, ko sem odnesla 10 pleničk k svojim staršem, da imajo na zalogi, če jo katerikrat čuvajo, da imajo. Mi je takoj serviral, da naj si kupijo. Češ njegova mami je pa kupila. Ja pa kaj še. Kadar so jo čuvali, so vedno dol hodili pa jemali stvari iz omare, pa sem enkrat odnesla pol paketka pleničk (38kom) gor, da imajo na zalogi. Ko sem pa to povedal se je zgovarjal, da on to ni vedel, da je mislil, da so oni kupili. Ti moški so res eni kreteni. No ja dons sem tečna, pa me je ta post spomnil, kako je pri nas.