|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čigumi na hlačah...
2.3.2006 11:59:54   
atinav
...zanima me kako je možno čigumi sploh odstranituser posted image ...a ima katera pameten nasvetuser posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čigumi na hlačah...
2.3.2006 12:01:01   
Lunca1
Daj ga v  hladilno skrinjo, potem naj bi se ga pa samo odluščilo. Poročaj če je delovalo.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2006 12:01:02   
anitaz
men se zdi,da daš časopis gor,pa zlikaš user posted image  Al daš prej v zmrzovalnik?Nisem čist zihr...Sej bo še kera povedala.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2006 12:08:13   
Anonimen
Joj, sam likat ne! user posted image  Čigumi se najlažje odstrani, če se strdi, torej v zamrzovalnik s hlačami, na toploti bo pa učinek ravno nasprotni!

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 13:05:36   
Anonimen
Joj samo v hladilno skrinjo ne! Tko je meni rekla v čistilnici. Menda lahko poškoduješ tkanino. Zlomiš pa to.user posted image

Nisem poskusla, ampak v zmrzovalnik pa tudi nisem dala. Sem kar v čistilnico nesla. Pa so zadevo strokovno odstranili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 13:11:14   
cmokec
V skrinjo in bo šlo z lahkoto dol.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 13:15:24   
beba76
Daj led v vrečko, pa "naribaj" po čigumiju.user posted image

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2006 13:30:07   
*pepelka*
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

men se zdi,da daš časopis gor,pa zlikaš user posted image  Al daš prej v zmrzovalnik?Nisem čist zihr...Sej bo še kera povedala.

Likaš vosek in ne čigumi, ta bi se le še bolj prilepil

< Sporočilo je popravil hafi -- 2.3.2006 13:36:01 >

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2006 13:33:42   
*pepelka*
Jaz sem pa čigumi odstranila zlahkoto in sicer tako, da sem vzela đe enega ga dala otroku, da ga je požvečil, na to pa sem z nijm s hlač odstranjevala tistega, ki je bil nahlačah. Super se je odstranil. Ko je bil odstranjen, pa sem hlače le  še oprala.

< Sporočilo je popravil hafi -- 2.3.2006 13:35:15 >

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2006 17:02:16   
lelaval
Jaz sem pa čigumi odstranila zlahkoto in sicer tako, da sem vzela še enega ga dala otroku, da ga je požvečil, na to pa sem z nijm s hlač odstranjevala tistega, ki je bil na hlačah. Super se je odstranil. Ko je bil odstranjen, pa sem hlače le še oprala.

Popolnoma isto jaz odstranjujem čigumije z oblačil in sedežne. Sem že prepovedala žvečenje v stanovanju, pa nič ne zaleže. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2006 16:29:25   
walter
pri nas tudi vse v zamrzovalnik damo... pač pazimo, da se dejansko ne prelomi kaj...

Zrak je glavni!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
3.3.2006 16:33:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atinav)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2006 12:51:55   
atinav
Evo punce, uspešno sem odstranila čigumiuser posted image ...in sicer sem dala hlače kar v skrinjo in potem se je res kar odluščilo...hvala lepa za vaše nasveteuser posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.