Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako jejo in pijejo pri 16m 2.3.2006 11:49:03
|
|
|
|
total
|
Mi smo 1 mesec starejši in tudi počasi že sam je,seveda mu pomagam drgač je vsepovsod,pije pa občasno iz kozarčka.
|
|
RE: kako jejo in pijejo pri 16m 2.3.2006 11:50:10
|
|
|
|
viv_
|
Pri nas sta bila ključna 2 dejavnika: 1. zelo rada je jedla 2. hodila je v vrtec Tako da od 14. meseca naprej sama je in pije iz kozarca.
|
|
|
|
RE: kako jejo in pijejo pri 16m 2.3.2006 12:02:37
|
|
|
|
pinkiponki
|
Tudi naša Taja je stara 16m in že kak mesec zna sama jesti. Res da ne je zdej kr skoz sama, je hitreje če ji dam jst, samo zna pa. Problem je juha, ko dosti mim uide iz žlice, samo makaroni pa cmoki,....pa že ornk laufajo. Piti iz kozarca pa tut zna, samo večinoma pije po flaški ali slamci.
|
|
RE: kako jejo in pijejo pri 16m 2.3.2006 12:21:21
|
|
|
|
dory
|
Pri nas je ves proces zarad razvojnih tezav mal onemogocen, ampak se trudi sam drzat vilico...s kozarca ne more se pit, ker ga tezko drzi....star bo pa 23m :)...zaenkrat rula flasa :)
|
|
|
|
RE: kako jejo in pijejo pri 16m 2.3.2006 12:22:20
|
|
|
|
Maxica
|
Naš sicer ni v vrtcu, ampak že en čas lepo sam je (no, tudi sfali usta kdaj ), kar mu pač pustim. Juhe mu raje ne pustim, ker vem, da bo povsod drugje, ampak kakšne makarone ali kaj bolj gostega pa lepo je z žličko ali vilicami. Doma pije iz kozarčka ali po slamici, če pa kam gremo, imamo pa čudežni lonček.
|
|
RE: kako jejo in pijejo pri 16m 2.3.2006 12:45:37
|
|
|
|
Tinca7
|
Lara je stara 15m, pa sem ravno zadnjič uprašala, če že kaj sami jejo, in je rekla da ne, ker jih potem ne morjo vseh nafutrat. Lara z žlico sploh noče jest. Vse kar sama je, je z roko. tut iz kozarčka sama noče pit. Res da se mi z veliko muko spravimo jest in pit, tako da ji res ne ponujam veliko novih opcij, ker včasih čisto znori, ko kaj drugače delam. Mislim, da pri nas v vrtcu tozačenjajo pri 18-20 mesecih. takrat kot kahljico.
|
|
|
|
RE: kako jejo in pijejo pri 16m 2.3.2006 13:57:07
|
|
|
|
Mikica
|
Naš sam je od 14m, iz kozarčka je pa začel že zelo zgodaj piti (flaše ni maral) - nekje pri 9 mesecih z našo pomočjo, pri enem letu pa ga je znal že sam držati.
|
|
|
|
RE: kako jejo in pijejo pri 16m 2.3.2006 21:53:57
|
|
|
|
kepa*
|
To sem se tud že sama spraševala. Naš pri 14ih mesecih ne kaže posebnega interesa, da bi se naučil jest s priborom ali sam piti iz kozarčka. Najbolj zanimivo pa mu je, če lahko z rokami brodi po hrani in jo meče okoli.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?