|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost!
2.3.2006 10:44:42   
macka27
Dan user posted image !
Kako?
No jest sem bl slabo...amapk bom preživlea...
Danes se vam po dolgem času spet mal oglašam...

Imam pa eno vprašanje za vas punce ki ste izkušene...namreč, ko sem imela konec M ( konec sem jo imela 22.2. - sreda)  je bilo moje počutje še vredu...no v soboto 25.2. sva šla z mojmu srčakam na večerjo in mi je kar naenkrat slabo ratalo, problem je v tem da se ta slabost vleče že 5 dni in to samo takrat ko kaj pojem, sem tudi kadilka no pa mi sploh kadit ne paše. Imam take čudne vrtoglavice ko kaj pojem sem čist fertik. Vrti in slabo mi je pa tut čez cel dan, ubistvu mi je slabo pol pa spet nekaj časa ne... pa spet isto. V ponedeljek me je tut ful križ bolel pa maternica..tko da kaj pravte... Ve ste bolj izkušene in me zanima , če je možno zanositi takoj po M oz. par dni po M?

Punce hvala za odgovore že vnaprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost!
2.3.2006 10:49:37   
mami22
Mislim, da bo najbolje počakati na izostanek M. Seveda pa je možno zanositi takoj po M ker sem tudi jaz imela zadnjo M 12.01.2006, zanosila pa sem sigurno do 23.01.2006 ker kasneje dooolgo nisva s partnerjem imela odnosov.

Počakaj še malo.
Glede slabosti pa, če si noseča, ni nič posebnega. Tudi meni je čez cel dan slabo, pa mi npr. pri prvem sploh ni bilo. 

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2006 11:29:47   
Barbs
mami,

ti pač nisi zanosila takoj po koncu M - ampak si imela ovulacijo mal prej . Punčka pred tabo pa sprašuje, če sem prav razumela, če je možno, da je bil 25. febraurja že noseča, zadnjo M pa je imela 22.2. Pa ne samo to; navaja tudi že znake za katere jo skrbi, da bi lahko bili nosečniški. Mislim, da po treh dneh po M definitivno nisi zanosila. Če pa že si ( se pravi, da bi takrat po kakšnem spletu naključij le imela ovulacijo) pa definitivno nisi mogla imeti že nosečniških znakov. Mislim, da imaš želodčne težave. Si že kaj takega pojedla, kar ti ni pasalo, al imaš pa kako virozo. Če ne bo boljše, pa le pejt k zdravniku - bo še najbolj vedel, veš?user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mami22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2006 18:33:05   
Anonimen
Sem istega mnenja kot Barbs. Tako zgodaj ne bi mogla imeti nosečniških znakov. Možno pa je, da si zanosila prejšnji mesec, zdaj pa si  imela še eno vmesno krvavitev-menstruacijo. V takem primeru je M šibkejša.

Vseh dvomov pa te bo definitivno rešil test nosečnosti. Kupi se ga v lekarni user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 18:39:16   
KODA
user posted image Naredi test.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

tampon ponoči?
muška

pri šibki menstruaciji

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!