Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 20:23:27
|
|
|
|
KODA
|
Ne vem ,kje je tista meja. Jaz sem jo dobila cca en mesec po porodu.Dojila sem samo en mesec.
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 20:25:50
|
|
|
|
Naja31
|
Jazz sem se tudi spšraševala kje je ta meja, potem sem jo pa dobila ko je bil mali star 9 mesecev. Dojim ga še vedno.
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 20:33:43
|
|
|
|
total
|
Točno 1 mesec po porodu.
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 20:36:28
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Ko sem nehala dojiti, sem jo čez en teden dobila....
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 20:39:13
|
|
|
|
Reza
|
Ni neke meje, ne pravila. Ko pride, pride. Enim prej, drugim kasneje. Ti se še nimaš za bat, ker 9 mesecev ni dolga doba.
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 20:48:07
|
|
|
|
katarina j.
|
Ko nehaš dojit - no največkrat je tako, izjeme so povsod. Jaz sem jo pri prvem dobila torej 9 mesecev po porodu, (dojila sem 8 in pol). Zdaj pa ne vem kako bo, ker mam še mireno, ki bojda zelo zmanjša krvavitev, ki pa pri meni že prej ni bila močna. Jaz bi se na tvojem mestu samo če nebi dojila.
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 21:06:17
|
|
|
|
PBJ
|
Jaz še vedno dojim, M pa sem dobila tično 6m po porodu, čeprav sem ga do polnega 6. meseca samo dojila. Sedaj (pri 7,5m) še tudi dojim. Sta pa obe M bili zelo šibki in krtakotrajni. Prej so mi M trajale po 8,9 dni in bile zelooo boleče. Zgleda, da je pri tem malo hormonskega vpliva zaradi dojenja Ovulacije pa so pri meni tudi zdaj precej boleče.
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 21:41:56
|
|
|
|
Dejča
|
Jaz sem že več kot 8 M po porodu in je še nisem dobila - pa še vedno dojim.
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 21:44:11
|
|
|
|
rikica
|
Jaz sem jo dobila 14 dni po prenehanju dojenja.Pri slabih 10 mesecih!Brez skrbi,da boš jo dobila .
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 1.3.2006 21:47:46
|
|
|
|
b.nika
|
Jaz sem dobila 9 mesecev po porodu, pa še sedaj dojim.
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 2.3.2006 6:43:34
|
|
|
|
pinkiponki
|
Jst sm jo dobila 6 tednov po porodu pa sem jo polno dojila do 8m, delno pa do 14m
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 2.3.2006 7:30:56
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Jaz sem jo dobila točno 1 leto po rojstvu . Točno na njegov rojstni dan torej. Pa je nisem nič pogrešala- zato uživaj dokler si brez. Sem opazila, da sem bila v tem času ko sem bila brez, bistveno manj čustvena in cmerava. Ko pa sem jo dobila, pa groza, kar sem brezveze.
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 2.3.2006 8:35:54
|
|
|
|
lelaval
|
Moja je stara dobrih 8 mesecev, pa je še tudi nimam. Pa je nič ne pogrešam. 6 mesecev sem samo dojila, pa zdaj še tudi po 3x na dan in je še ni. Ti kar uživaj brez nje.
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 2.3.2006 10:10:22
|
|
|
|
poliloni
|
2 meseca po porodu, ampak nisem polno dojila.Prijateljica, ki pa je pa je dobila 9 mesecev po porodu.
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 2.3.2006 13:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sm jo dobila 4 mesece po porodu, pa nisem več dojila, dojila sem ga samo 1 mesec, neka znanka pa je dobila prvič po 13 mesecih po porodu, pa ga tud ni dojila od 9. meseca.
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 2.3.2006 18:35:49
|
|
|
|
mačica
|
punce hvala za odgovore! opažam, da jih je veliko takih ki so jo dobile pri 9 mesecih ? kot neko naključje? mejte se, mačica
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 2.3.2006 18:56:18
|
|
|
|
thunder
|
1. 11 m po porodu 2. še čakam (zdaj je 4,5 m pa je še ni)
|
|
|
|
RE: kdaj menstruacija po porodu? 2.3.2006 23:05:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
2,5 meseca sem dojila in par dni po tem, ko sem nehala je prišla M....
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?