Anonimen
|
Moj je star dobrih 20 mesecev in je ziznik. Vendar...nekaj me je začelo motiti. Moti me to, da se tudi ponoči še 2x doji. Zaradi mojih ledvid sem se odločila, da ga na trdo odstavim vsaj ponoči, potem pa še podnevi. Me kar precej ledvice bojilo, ker me zmeraj odkriva, potem pa po možnosti tako zaspim, odkrita . Čez dan se dojiva samo preden zaspi, če mi že prej ne zaspi sam ali v vozičku na sprehodu. To je rešeno, recimo. Zjutraj se pred njim vstanem in mu dam flaško keksolina, grisa, karkoli. Takrat pozabi na zizlanje. Zvečer se malo pocarta, potem še urco nori in se igrava, bereva, potem pa mora sam brez zizlanja zaspati. Se dere, stoka, ipikari...ampak ne dam. Mirno gledam tv, kot da ga ne slišim. seveda ga ne smem niti pogledati, ker če to storim, sem pečenka. Ponoči sva na zelo na trdo začela z nezizlanjem. Se prebudi, začne z svojo arijo, pa vendar sedaj ta arija traja 1-5minutk in zaspi dalje. Ga ne božam, samo roko mu dam preko teleščka, da me sam začne božati po roki in zaspi dalje. Seveda pa je pred časom(beri= pred meseci), ko sem začela z nezizlanjem ponoči arija trajala dlje. Tudi urco. Kmalu bova nehala, upam Je pa takole, da čuti potrebo po zizlanju, sam mi tudi v trgovini želi majico dvigniti. Zato sem se tudi odločila na počasen način, ker hitrost mu ni znesla, men pa tudi ne. Rada bi ga še dojila, mi ni problem dojenje samo, pa vendar je za moje pojme prevelik, zato mu to ne sme več biti nujno zlo. Je pa zelo lepo gledati kako se stisne k meni in se carklja. Upam, da se bo do prvega randija odvadil.
|