Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: REAKCIJA NA SKUTO in pogrevanje 1.3.2006 18:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A že sedaj mu daješ takšne sladke stvari,pazi da se ti ne bo navadil. Sicer pa skuhaj zelenjavo in jo pusti v tej vodi.glede sadja pa jaz skuham kompot od jabolk in hrušk.tako da oči nima kaj za delat. sicer pa nihče ni tako zmantran da otroku ne bi šel tega delat kar si ti napisala,treba očija malce pošpotat Nič ne bo če boš skuhala in da mu da to za jest drugi dan ali pa isti
|
|
|
|
RE: REAKCIJA NA SKUTO in pogrevanje 1.3.2006 18:39:48
|
|
|
|
Mojra
|
ja, pa je priden mali, vse je... sem mu dala korencek, pa grahek, bučke, pa navadno prekuhano vodo... tko da ni sam na sladko usekan. Sej nas ati je ful priden ga moram pohvalit, je pa tud prefrigan.. sedaj ko je ugotovil da so frutki ze narejeni ... po liniji najlažjega upora... sicer pa rajš videm da se mata fajn in se igrata in družita ko pa da tam po kuhni skače in sta pol oba tečna
|
|
|
|
RE: REAKCIJA NA SKUTO in pogrevanje 1.3.2006 18:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,no jaz včasih svojemu napišem kako in kaj mora naredit. sicer pa enkrat ko sem prišla domov me je skoraj kap,oba sta bila v kuhinji,očka je kuhal in hkrati z malim plesal v naročju hihihi. da bi imela takrat kamero .... Ja,no sam treba pazit na sladko,ker se zelo hitro navadijo,a odvadit jih je nemogoče,no nekatere.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?