Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jahač 15-36 kg ali raje avtosedež 9-36 kg? 1.3.2006 9:36:37
|
|
|
|
*pepelka*
|
Glede na to, da je po novem zakonu avtosedež, oz. jahač obvezen do 12. leta, oziroma do otrokove višine 150 cm, bi mu jaz kupila jahača z naslonom.
|
|
|
|
RE: Jahač 15-36 kg ali raje avtosedež 9-36 kg? 1.3.2006 9:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
2 leti je po moje še malo majhen za jahača z naslonom, posebno, če rad spi v avtu. Mi smo ga kupili lansko leto, torej pri dobrih treh letih. Po moje je bolje, če kupite avtosedež z naklonom. Kako pa je nakloni pri jahačih z nasloni, pa ne vem. Naš ga nima.
|
|
|
|
RE: Jahač 15-36 kg ali raje avtosedež 9-36 kg? 1.3.2006 9:44:04
|
|
|
|
beti 1
|
Jaz bi na tvojem mestu poskusila najti jahača z naslonom, ki se ga da nastaviti v položaj za spanje. Mi imamo sicer Kiddy life plus, ki je v bistvu sedež od 9-36kg. Takrat, ko smo ga kupovali si preko e-baya lahko dobil tudi samo tisti del ki je samo kot jahač z naslonom (=kiddy life). Se pa ta del po zaslugi enega loka lepo položi in naš dveletnik v njem zelo udobno spi.
|
|
|
|
RE: Jahač 15-36 kg ali raje avtosedež 9-36 kg? 1.3.2006 10:51:52
|
|
|
|
Ezi
|
Mi smo našemu dvoletniku kupili avtosedež. V jahaču je pripet z avtomobilskem varnostnim pasom, v avtosedežu pa ima še tritočkovno pripenjanje. Meni se zdi dosti bolj varno. In seveda, avtosedež 9-36kg ima še nekaj malega naklona, za boljši panček
|
|
|
|
RE: Jahač 15-36 kg ali raje avtosedež 9-36 kg? 1.3.2006 11:07:30
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim da jahač z naslonom še ni primeren, sploh če spi bo pripet samo s tavelkim varnostnim pasom kmal zlezu zlo čudn in ne bo sedel ok, pa tut varno ni. js bi kupila sedež od 9 - 36 kg. tut mamo ga že od concorda trimaxa in je zakon, je v bistvu kot en velik sedež od 9-18 kg, naklon se mu da nastavit pa še fino ma tamale pasove, k otroka lepo držijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?