|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jahač 15-36 kg ali raje avtosedež 9-36 kg?
1.3.2006 9:32:33   
*maja
Kaj bi ve raje naredile: naš mali (star je dobri 2 leti) je že čisto stisnjen v avtosedežu 9-18 kg, ima glavo že čisto pri vrhu avtosedeža. Zdaj pa smo v dilemi ali naj mu kar kupimo jahača ali raje avtosedež 9-36 kg. Problem je v temu da tamal skoraj vedno zaspi v avtu, pa ni važno ali je daljša ali krajša pot.
Jahači po navadi nimajo ravno ne vem kakšnega naklona (ali pač?), sedež 9.36 kg pa ga vendar le ima.

Torej kaj storiti oz. kupitiuser posted image  ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jahač 15-36 kg ali raje avtosedež 9-36 kg?
1.3.2006 9:36:37   
*pepelka*
Glede na to, da je po novem zakonu avtosedež, oz. jahač obvezen do 12. leta, oziroma do otrokove višine 150 cm, bi mu jaz kupila jahača z naslonom.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 9:42:39   
Anonimen
2 leti je po moje še malo majhen za jahača z naslonom, posebno, če rad spi v avtu. Mi smo ga kupili lansko leto, torej pri dobrih treh letih. Po moje je bolje, če kupite avtosedež z naklonom.
Kako pa je nakloni pri jahačih z nasloni, pa ne vem. Naš ga nima.

(odgovor članu *pepelka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 9:44:04   
beti 1
Jaz bi na tvojem mestu poskusila najti jahača z naslonom, ki se ga da nastaviti v položaj za spanje.
Mi imamo sicer Kiddy life plus, ki je v bistvu sedež od 9-36kg. Takrat, ko smo ga kupovali si preko e-baya lahko dobil tudi samo tisti del ki je samo kot jahač z naslonom (=kiddy life). Se pa ta del po zaslugi enega loka lepo položi in naš dveletnik v njem zelo udobno spi.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 10:51:52   
Ezi
Mi smo našemu dvoletniku kupili avtosedež. V jahaču je pripet z avtomobilskem varnostnim pasom, v avtosedežu pa ima še tritočkovno pripenjanje. Meni se zdi dosti bolj varno. In seveda, avtosedež 9-36kg ima še nekaj malega naklona, za boljši pančekuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2006 11:07:30   
Anonimen
mislim da jahač z naslonom še ni primeren, sploh če spi bo pripet samo s tavelkim varnostnim pasom kmal zlezu zlo čudn in ne bo sedel ok, pa tut varno ni. js bi kupila sedež od 9 - 36 kg. tut mamo ga že od concorda trimaxa in je zakon, je v bistvu kot en velik sedež od 9-18 kg, naklon se mu da nastavit pa še fino ma tamale pasove, k otroka lepo držijo.

(odgovor članu Ezi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2006 19:23:43   
*maja
Evo smo se odločili in sicer  za sedež 9-36 kg user posted image  od Bebe Conforta Trianosa, je ravno danes v akciji na spletu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?