Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČNE, 58. dan - VODAAAAAAAA 1.3.2006 21:30:40
|
|
|
|
taška30
|
Jaz sem tudi ZMAGALA!!! Sicer se je dan začel z glavobolom in tudi nadaljeval, ampak zato je pa farmacija pogruntala tabletke proti glavobolu. Ki delujejo!!! Ful sem ponosna sama nase. Popoldne je bilo malo krize, zdajle sem pa čist OK, nobene lakote, nobenega glavobola več. Nočko, Taška
|
|
|
|
RE: ODLOČNE, 58. dan - VODAAAAAAAA 1.3.2006 22:29:23
|
|
|
|
Suzi*
|
No, bravo. Vse ste bile pridne, zdržale na vodi in čajčkih, ...bom pa jaz tista, ki bo pokvarila povprečje. Jaz se namreč danes nisem šla vodnega dneva. Prvi dan v službi in voda mi enostavno ni šlo. Pa že od 5ih sem bila budna (drugače spala do 9ih) in je blo čist preveč. Zjutraj ob 8ih mi je že tako krulilo po trebuhu, da sem mogla pojest jabolko, ker si nisem mogla privoščit, da bi mi na sestanku pozneje krulilo. Bila sem pa na sadju in zelenjavi (za K ogromna solata s tuno in sirom...njammmm), pa malo riža zvečer zraven solate. Tako da sem zabluzila na celi črti. Ločevala sicer sem, ampak samo pri obrokih. Pa zgleda da ste ostale pile namesto mene, ker jaz sem definitivno premalo. Jutri pa nadaljujem z B dnevom. Ma, saj vem, da me bo tole teplo, pa ful sem žalostna, ker vam je vsem ostalim uspelo meni pa ne.... No, je pa vsaj prvi dan v službi minil prijetno. Vsi strahovi so bili odveč. Zjutraj sem se sicer počutila, kot da sem priletela v službo z drugega planeta, po službi mi je bilo pa že skor tako kot da bi bila odsotna samo par tednov. Tako da vse, ki vas služba čaka v kratke, le pogumno!!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?