|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je že s to vgnezditvijo?
27.2.2006 14:58:59   
Anonimen
lepo pozdravljene

Mene pa nekaj zanima... Sem ena od tistih ki imajo težave z zanositvijo in ker nočem lažno upati raje ostajam anonimna. Nekaj pa me je danes zmotilo...Danes je moj 19.dan ciklusa,ovulacijo imam 13,14.dan in sem danes ko sem šla na stranišče opazila (ko sem se obrisala) rahlo obarvano (rdečo) sluz,kot bi bilo malo krvi med urinom, ampak res le rahla obarvanost....Prej se mi to še nikoli ni zgodilo,za menstruacijo pa je absolutno prezgodaj (običajno je taka obarvanost tisti dan ko dobim M potem se pa ulije...) zato me zanima če je možno da je to rahla vgnezditvena krvavitev... Kdaj se običajno ta pojavi?

za vaše odgovore se vam najlepše zahvaljujem in vam želim lep dan

vaša anonimna user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako je že s to vgnezditvijo?
27.2.2006 15:42:13   
anckabancka
Ta rahla krvavitev se je tudi meni pojavila samo enkrat do zdaj - med ciklusom in posledica je bila nosečnost. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 16:30:24   
Grizo
Drzim pesti, da je user posted image .
Lp.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 18:46:49   
KODA
Jaz sem v prvi nosečnosti imela tak roza izcedek 21 dan ciklusa.Nato sem bila noseča.Pri tadrugi zanositvi,pa nisem nič opazila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 21:08:19   
Barbk
Ojla,

tudi jaz sem to enkrat opazila(rjav madež) in tisti mesec smo zagledaliuser posted image .Držim pesti, da je to to.

Barbk

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 23:48:03   
Anonimen
punce hvala za ogovore,zlate ste user posted image ...Barbk-pri meni je bilo danes tako kot si opisala ti...rahla obarvanost na rjavo...ko sem se obrisala, na papirju. Vendar sedaj zvečer tega ni več, čudno kajneuser posted image ... Pa še nekaj sem opazila ..blaaaazno špikanje v jajčnikih...kot med ovulacijo,kot takrat ko sem jemala klomifen...š spet čudno kajne user posted image  upam da lepe novičkeuser posted image ,kljub moji neplodnosti....

Babk...je tebe kaj v jajčnikih bolelo?

lep večer še naprej

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2006 7:00:34   
Naja30
Špikanje in bolečine v jajčnikih so čisto normalne.
Držim pesti, da je uspelo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2006 7:09:01   
NATAŠI
Tudi jaz sem pri sebi opazilo čist rahlo obarvano rdeče-rjavo.. komaj vidno in opazno. Tako da držim pesti da je to to in boš srečna user posted image . Javi nam

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2006 7:12:48   
PIKA
Tudi jaz sem opazila roza urin na WC papirju, nič drugega, dva dni po zamujeni M pa je bil user posted image . Pojdi na WWW.conceptionstore.com v ovulacijski koledarček, tam točno določi datum vgnezditve, pa preveri. Meni je zadelo točno v dan.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2006 7:30:44   
naja78
jaz pa rumen izcedek,ko bi mogla prit M.pojavi se lahko šibek menstrualni tok,ki ga lahko zamenjamo za vnetje.
srečno.

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2006 8:34:20   
Anonimen
hvala punce! user posted image  tudi jaz si srčno želim da bi bilo to to vendar se na vso moč brzdam da ne mislim na to ker sem bila že več kot 24-krat razočarana user posted image . Vam javim okoli desetega ko je moj dan za testuser posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2006 21:39:15   
KODA
Držim pesti,da bo +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2006 22:18:18   
Barbk
Ojla Anonimna,

špikanje je bilo prisotno sploh kak dan pred user posted image , ki je seveda ni bilo.Samo res nisem preveč upala(čeprav močno želela) na user posted image , ker teli naši znaki nam včasih malo ponagajajo. Žal se je moja sreča kmalu končala.Upam, da bova z mojim user posted image  kmalu spet zagledalauser posted image  in, da bo tokrat vse vredu z najino pikico.Tebi in seveda ostalim pa tudi želim, da čimpreje zagledate user posted image .

Barbk

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?