|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napenjanje, jok, temno zelen kakec - kaj je to?!
27.2.2006 11:50:14   
TVN
Že več kot en teden kakamo zeleno, danes pa je celo noč (v valovih) prejokcala in se napenjala, zjutraj pa je bilo cel kup kakca in to povsem temno zelenega!! Stari smo 5 mesecev, že zelo dolgo se slini, tlači rokice v usta, vendar ni videti, da bi bil kje že kakšen zobček. Mažem jo z Gengigelom, jeva zaenkrat samo HippHA2 ter Milupin mlečni riž. Prej sva bili na Aptamilu2, pa so mi svetovali, da je to krivo za napenjanje in da naj poskusim s Hippom. Pa je več ali manj isto.
Preboleli smo tudi hud prehlad, sedaj je bolje, vendar ne vem, če bi to bilo lahko kakor koli povezano. Pediatrinja mi je rekla, da je zelen kakec od krčkov in da naj ji dam Sab Simplex. Pa nič ne pomaga. Poleg tega se mi zdi čudno, da se to dogaja, saj se bližamo že šestemu mesecu!?!

Mi lahko katera pomaga? Prosim, ubupno se mi smili, ko se tako celo noč napenja in joka....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napenjanje, jok, temno zelen kakec - kaj ...
27.2.2006 11:54:23   
Anonimen
Jaz bi posksuila s Comformilom. Pri moji prijateljici je bilo isto kot pri vas, nato so prešaltati na Comformil (z Aptamila) in je sedaj v redu. Pa Plantex je proti krčem res izvrsten čaj, dobi pa se v lekarni.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 11:55:29   
Anonimen
Aja, pa mi smo tudi najprej bili na Aptamilu, ki je Tiborja zelo zaprl, potem pa po nasvetu tretje prijateljice začeli mešati s Comformilom in je bilo super.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 12:05:01   
nana 27
kaj pa če ji ne odgovarja rižek od Milupe? Našemu ne paše. Je pa isti proizvajec kot za Aptamil in v njem je tudi že prah z nadaljevalnim mlekom, saj se meša z vodo in če tvojemu ni odgovarjal Aptamil2, mu tudi kašica ne more.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 12:07:17   
Anonimen
Ja, točno. Za ta riž je prijateljica tudi rekla, da je njenega fantka zaprl.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 12:08:56   
TVN
Ja, sem tudi že sama pomislila, da ji mogoče ta rižek ne ustreza, a kaj, ko da tako rada je! Bom pa poskusila kaj podobnega najti od drugih proizvajalcev.

Skrbi me tudi to menjavanje mleka. Aptamil, pa Hipp, pa sedaj Comformil.... A ima kakšna izkušnje s temi menjavami? A lahko škodijo, če to preveč pogosto menjaš?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2006 12:21:52   
TVN
Splišni, malce begajoče je to, da moja ni zaprta (kaka 3 - 5x na dan!), le napenja se zelo in kaka zeleno!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2006 13:34:13   
nana 27
Mi smo mlekov zamenjali, da smo rekorderji. No, saj pediatrinja to ve. Tudi comformila smo imeli in je bilo en teden vse v redu, potem pa spet napenjanje. Zdaj smo na probiotični Bebi in je vse v redu tok tok pa se še vedno kdaj napenja, ampak je pa veliko bolje, kot je bilo. Je pa tako, da vsakemu otroku odgovarja nekaj drugega, tako da se tukaj na zanašaj preveč na naše izkušnje in na pohvale glede mleka.  Riževa kašica pa obstaja brez dodanega mleka od Alnature (v DM-u). Mi je še nismo poskusili, ampak jo vsekakor nameravamo.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2006 13:49:27   
Anonimen
Nika35, dajte še Plantex poskusit, preden spet menjate mleko.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2006 13:51:06   
NRMM
Temno zelen kakec je lahko od napenjanja ali pa če je v adaptiranem mleku dodano železo. Mi papcamo comformil,ker ji Aptamil tudi ni odgovarjal in kaka skozi temno zeleno. Proti napenjanju pa ji dajem Lefaxin 2x dnevno in je res super.
Kar se tiče Plantexa, ki ga je omenila splišni naj vas razočaram......prenehali so ga delat, tako, da se ga ne dobi več nikjer user posted image ,upam, da kmalu najdejo nadomestek.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2006 13:59:59   
Anonimen
A res, NR?
Ojoj, brez tega Plantexa res ne vem, kako bi mi pregurali dojenčkasto obdobje. Zdaj sem prav pisala na Lek in jih vprašala. Me prav zanima, če oz. kaj bodo odgovorili.

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2006 14:38:14   
TVN
Splišni, hvala, ampak Plantex smo že poskusili, pa ni bilo učinka, poleg tega ga niti ni marala preveč piti. Samo po žlički sem jo nekako le prepričala. Sedaj pijeva Hippov "Za lahko noč".

NR, a tale Lefaxin dobiš v lekarni? A so kapljice? Kako doziraš, kdaj daš?

Hvala za pomoč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2006 14:45:09   
NRMM
Lefaxin je avstrijski sirup, ne vem, če se ga da dobit pri nas. Navadno ji dam zjutraj pred prvim obrokom in zvečer pred predzadnjim in sicer dva stiska pumpice + par kapljic vode. Lahko se pa daje pred ozr.po vsaki jedi, odvisno od napenjanja.

Res splišni v lekarni ni nikjer za dobit tega čaja, mi je v soboto pogledala v pc-u po vseh lekarnah in ni več.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2006 18:17:22   
Anonimen
V Sab simplex je ista učinkovina kot v Lefaxinu. Se dobi pri nas.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2006 10:03:45   
kati*
našega nepenja (se zvija in stoka) po mlečnem rižku od Milupe, sicer je to le bolj ali manj po hranjenju in pri naslednjem obroku, a vseeno probaj ukiniti to

lp, K

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.3.2006 11:22:34   
Anonimen
Evo, sem dobila odgovor iz Leka:

Najprej se vam zahvaljujem za vprasanje in zanimanje za nase zdravilo za dojencke, Plantex. Moram vas razveseliti, da nismo ukinili proizvodnje tega zdravila, temvec zaradi "preobleke" v novo zlozenko, s pakiranjem po 10 vreck, je prislo do majhnega zamika v proizvodnji. Zdravilo boste lahko kupili v lekarnah ze v roku enega do dveh tednov (odvisno od vase lokacije).

Za zaupanje se vam iskreno zahvaljujem in zelim veliko zdravja!

lep pozdrav,

Nataša Celec
Brand manager

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?