Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vgnezditev, krvavitev, test.... 27.2.2006 11:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo sem zmedena...včeraj bi mogla dobiti M, sem delala test zjutraj ,vendar je bil - , popoldne sem na hlačkah opazila rjavi flekec, evo sem mislila, da bo prišla M(kot vedno kadar delam test), vendarM ni od nikjer, kljub temu, da ponavadi 2 dan uliva iz mene...O sem imela pomoje nekje med 12-15 2, pa me zanima, ali je možno da tista 2 flekca pomenita vgnezditveno krvavitev? Jo je katera imela(kako sploh zgleda)? Sicer imam že enega , in v prejšni nosečnosti se mi ni dogajalo kar se mi sedaj.oz. nikoli se mi to ni dogajalo-kajti špikalo me je od O naprej skoz v jajčnikih, sedaj se je umirili , v prsih me špika, kar me je samo takrat ko sem dojila...a mislite, da je možno da je test zatajil? Čist sm , zato bom kakršnegakoli odgovora vesela!
|
|
|
|
RE: vgnezditev, krvavitev, test.... 27.2.2006 12:07:24
|
|
|
|
PIKA
|
Če si že čakala na M, potem ni mogla biti vgnezditvena krvavitev, razen če se ti je M tako zelo zavlekla. Jaz sem imela prejšnjo M 24.01.06, vgnezditveno 15.02.06, sedaj bi M morala priti 22.02.06, pa je ni bilo. Meni se je krvavitev opazila le na wc papirju, kot kri v urinu, na hlačka pa nisem opazila, ker sem tisti dan imela črne. Test mi je pokazal + dva dni po zaostanku M. Sem pa imela že od prvega dne predvidene M gost izcedek svetlo rjave barve, ki je trajal nekaj dni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.